Jump to content

Mechanic Eye utökar teamet! Fotograf / Redigerare sökes.


Malmborg

Recommended Posts

FOTOGRAF / REDIGERARE SÖKES till

Mechanic Eye

 

Nu utökar vi vårt produktionsteam med en till fotograf med redigeringskunskaper. Vi ser gärna att du är en person med stort personligt engagemang och driv som vet att det lönar sig i slutändan. Om du vet hur du hanterar din filmkamera och har ett sinne för hur du vill ha din ljussättning runt omkring är du rätt person för oss.

 

Arbetsuppgifter

-Du kommer att vara vår A-fotograf i våra större och mindre projekt. Där det närmaste stora projektet är vår långfilmssatsning med arbetsnamnet Under Jord, med planerad produktion under 2019.

-Du kommer att få huvudansvaret för redigering med möjligheten att själv styra om och hur du vill inkludera oss övriga med redigeringskunskaper i ditt arbete.

-Tillsammans med våra manusskribenter för kortfilmer och sketcher kommer du också att få huvudansvaret över vår planerade Youtube-verksamhet. Där du kommer att få filma och redigera material till vår kanal.

 

Kvalifikationer

-Du har erhållit dig kunskap i filmfotografering på ett eller annat sätt, via utbildning eller ditt brinnande filmintresse.

-Du och din kamera är bästa vänner med varandra och du vet vad ni behöver runt omkring er för att fånga den bästa möjliga scenen på film.

-Du hanterar efterarbetet bra och strävar alltid efter att nå ett perfekt resultat.

-Du är en person med stort engagemang och driv och uppskattar långsiktiga samarbeten och att göra karriär tillsammans med ditt team.

-Du bor i Borås med omnejd, är villig att flytta till eller har möjlighet att pendla fritt till och från.

 

Lön

Till en början Projektbaserad, vid långsiktigt samarbete även fast lön.

 

Sök jobbet

Ansökning görs till Robin.malmborg@mechaniceye.com, bifoga cv och en presentation om dig själv där du berättar om vem du är, hur du ser på framtiden och hur du önskar utvecklas tillsammans med oss.

 

Har du frågor så kontakta oss via sociala medier eller privat, alla våra kontaktuppgifter finns på vår hemsida http://www.mechaniceye.com.

Link to comment
Share on other sites

Jag skickade just in en ansökan.

 

Några frågor.

 

Det står att man ska kunn hantera filmkamera. Ska man kunna hantera kamera som spelar in på analoga filmremsor? Ni planerar ju långfilm, vilket gör det rimligt att undra om ni ska spela in på 35-mm film.

 

Ni söker någon som eftersträvar perfekt resultat. Brukar kosta tid och pengar. Så hur hög ambitionsnivå har företaget råd med?

 

Lönen är till att börja med projektbaserad. Hur länge då? Och hur stora projekt? Eller tvärtom, hur länge ska man samarbeta med er för att få fast lön?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...