Jump to content

Min nya film:Lost Virginity


Mr.Lakic

Recommended Posts

Jag tycker inte att den funkar som minutfilm, man hinner inte med.. helt plotsligt ar hon bara dod och sa var det slut (oj, nu avslojade jag slutet ;-).

Men den har absolut potential! Nagra min till ar allt som behovs. Har inte sa mycket att tillagga om den.. jag tycker den var bra klippt.

Link to comment
Share on other sites

[citat=Dr.waga]Jag tycker inte att den funkar som minutfilm, man hinner inte med.. helt plotsligt ar hon bara dod och sa var det slut (oj, nu avslojade jag slutet ;-).

Men den har absolut potential! Nagra min till ar allt som behovs. Har inte sa mycket att tillagga om den.. jag tycker den var bra klippt.[/citat]

 

Håller med, har även jag påpekat det i mina kommentarer på sprocket /Hoffmén

Link to comment
Share on other sites

okej,tycker det är skitkul med kritik. som sagt,jag har klippt ner den,och har material till en längre version,men har inte klippt det.får se hur det blir med det,har andra projekt nu.Men jag har lärt mig att man inte kan ta bort för viktiga grejjer,utan måste ge personer en karaktär och förklara mer.

tack för komentarerna grabbar!

Link to comment
Share on other sites

[citat=_nemo_][citat=Dr.waga]Jag tycker inte att den funkar som minutfilm, man hinner inte med.. helt plotsligt ar hon bara dod och sa var det slut (oj, nu avslojade jag slutet ;-).

Men den har absolut potential! Nagra min till ar allt som behovs. Har inte sa mycket att tillagga om den.. jag tycker den var bra klippt.[/citat]

 

Håller med, har även jag påpekat det i mina kommentarer på sprocket /Hoffmén[/citat]

 

 

Jag vill bara påpeka att _nemo_ tidigare påpekat det som påpekas skas.. så slipper vi påpeka onodiga pepå.. påpak.. papåk.. skit oxo..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Men, va' är de' här? Handlar det om nånting? Det framgår då inte! Å de' går inte att uppfatta nån eventuell dialog. Å är'e nån som är död i slutet? Såg jag inte! Filmen är så kort att slutet är ju redan i början. Kanske min skärm är för mörkt inställd så det är därför jag inte fattar nånting alls.

Link to comment
Share on other sites

Håller tyvärr med dom tidigare skrivarna, filmen började & sen slutade den.

Kändes lite för mycket propagandafilm av den typen som fascist-feminister & ärke-veganer gärna kör med.

Tycker inte det framgick speciellt väl att hon hade nuppat alls trots kläderna på golvet, hon var ju, får man anta, fullt påklädd väl i snaran.

Tycker, som redan skrivet, tyvärr inte att det här ämnet går att ta upp på så lite tid, skulle krävas i vart fall en 20 minuter tycker jag, & försöka göra mer äkta story av det.

 

En film som verkligen lyckats är Henrik O. Anderssons film Bye Bye Pornstar. En väldigt osentimental men endå grymt obehaglig film om våldtäkt.

 

Med fascist-feminist menar jag manshatare, inte någon som faktiskt strävar efter jämnstäldhet.

Link to comment
Share on other sites

Okej, jag har INTE sett filmen så jag kan inte kritisera den, men däremot vill jag kommentera en annan sak... Varför?

 

Varför måste allt ni unga filmskapare gör sluta med självmord? Alla konflikter avrundas med självmord... Bara så där, man gör det enkelt för sig som filmskapare, så man slipper tänka i större banor. Vem bryr sig, låt honom blåsa huvudet av sig på slutet. Det var det enda slutet som alla exploaterade när jag gick på skolan och vi fick en kamera i handen; alla hade nåt att berätta, men alltid så avrundades det med självmord. Som om självmord vore den ultimata klimaxen - det är snarare en antiklimax!

Link to comment
Share on other sites

Bra budskap i filmen tycker jag, men slutet kom lite plötsligt och konstigt...

Men resten av filmen vad bra, som sagt: du har fångat ett bra budskap, pressen som unga kvinnor och män (hjälp jag är ju en av dem! :P ) utsätts för i dagens samhälle.

 

Men det första jag tänkte när jag såg den var:

 

AKIRA AKIRA AKIRA AKIRA AKIRA AKIRA AKIRA! :D

 

(Akira Yamaoka är min idol) ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...