Gå till innehåll

VFX-personer sökes för samarbeten


Andreas C

Recommended Posts

Hej!

 

Jag och André Hedetoft sitter nu i post-produktion med vår senaste kortfilm och har flera mycket coola projekt på gång. Bland annat två spec-reklamfilmer som filmas denna månaden och till våren ska vi spela in en mycket ambitiös kortfilm som vi håller på att söka finansiering till just nu.

 

Våra projekt är ofta "high-concept" och blandar live action med visual effects. Vi har redan ett stort kontaktnät med folk inom filmbranschen vi samarbetar med, men vi känner inte så många personer som är bra på CG och VFX. Framförallt letar vi efter duktiga modellerare, riggare, animatörer och ljussättare som kan hjälpa till på framtida kortfilmer, reklamfilmer och på sikt förhoppningsvis långfilm.

 

Vi gör riktigt coola filmer, just nu med låg budget, men med bra story, professionella team och slutresultat som ser lika bra ut som Hollywood-produktioner. Vi hoppas hitta personer vi kan fortsätta samarbeta med på produktioner med högre budget. Ambitionen är att göra film som både vi och alla som deltar kan känna sig stolta över.

 

Om det låter intressant så skicka ett mail till andreas@climent.se och berätta lite om vem du är. Skicka gärna med länk till portfolio eller showreel.

 

Vi och många i vårt team är Malmö-baserade så om du bor i närheten och vill ta en kopp kaffe någon dag, även om du inte jobbar med VFX, får du gärna höra av dig. Vi letar alltid efter duktiga personer man skulle kunna samarbeta med eller andra filmskapare vi inte redan känner!

 

Andreas Climent

andreas@climent.se

Portfolio of Andreas Climent - Web Design & Development, Filmmaking, Photography and Writing

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...