Jump to content

VFX-personer sökes för samarbeten


Andreas C

Recommended Posts

Hej!

 

Jag och André Hedetoft sitter nu i post-produktion med vår senaste kortfilm och har flera mycket coola projekt på gång. Bland annat två spec-reklamfilmer som filmas denna månaden och till våren ska vi spela in en mycket ambitiös kortfilm som vi håller på att söka finansiering till just nu.

 

Våra projekt är ofta "high-concept" och blandar live action med visual effects. Vi har redan ett stort kontaktnät med folk inom filmbranschen vi samarbetar med, men vi känner inte så många personer som är bra på CG och VFX. Framförallt letar vi efter duktiga modellerare, riggare, animatörer och ljussättare som kan hjälpa till på framtida kortfilmer, reklamfilmer och på sikt förhoppningsvis långfilm.

 

Vi gör riktigt coola filmer, just nu med låg budget, men med bra story, professionella team och slutresultat som ser lika bra ut som Hollywood-produktioner. Vi hoppas hitta personer vi kan fortsätta samarbeta med på produktioner med högre budget. Ambitionen är att göra film som både vi och alla som deltar kan känna sig stolta över.

 

Om det låter intressant så skicka ett mail till andreas@climent.se och berätta lite om vem du är. Skicka gärna med länk till portfolio eller showreel.

 

Vi och många i vårt team är Malmö-baserade så om du bor i närheten och vill ta en kopp kaffe någon dag, även om du inte jobbar med VFX, får du gärna höra av dig. Vi letar alltid efter duktiga personer man skulle kunna samarbeta med eller andra filmskapare vi inte redan känner!

 

Andreas Climent

andreas@climent.se

Portfolio of Andreas Climent - Web Design & Development, Filmmaking, Photography and Writing

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...