Jump to content

Projektarbete


benste

Recommended Posts

Hej,

 

Jag har länge funderat på att göra en instruktionsfilm för en väldigt speciell nisch av sportfiskare. Tanken är att göra det i ett flerstegsraket. Först en kortare film (15-20min) som tar upp grunderna. Om den blir bra minst två del till. Tanken är också att översätta filmen till ett eller flera olika språk.

 

Jag har endast rudimentära kunskaper i filmskapandets ädla konst men har börjat lägga grunden till ett manus. Mest i form av stolpar och tilltänkta miljöer. Nu funderar jag på om det finns någon öppning för samarbete med någon av er på forumet? Jag föreställer mig att det är ett utmärkt tillfälle att öva sig på att arbeta mot en "riktig beställare".

 

Egentligen behöver jag hjälp med faser i projektet, från förarbete till distribution. Dock är det främst själva filmandet och ljudupptagningen (mycket utomhus) det som jag ser att jag har minst chans att klara av på ett tillfredsställande sätt.

 

Jag hade tänkt att ta eventuella kostnader ur egen ficka. Budgeten är med andra begränsad. Jag kan eventuellt få in en del mindre summor via sponsorer.

 

Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Ett tips är nog att skriva var i landet du finns eller har tänkt dig att göra filmen.. :)

 

Det har du rätt. Bra fiskevatten finns på många ställen men det kan vara bra att nämna att jag kan tänka mig flera orter. Det beror mera på lämpliga vatten. Jag bor i Stockholm men spelar gärna in i på andra orter. Helst Nyköping men även i närheten av orter som Växjö, Norrköping, eller i Skåne runt Lund.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...