Jump to content

Sarista

Members
 • Posts

  325
 • Joined

 • Days Won

  1

Sarista last won the day on January 7 2011

Sarista had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Lund
 • Job/title
  Producent

Sarista's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. För att göra film så måste man kunna samarbeta och kommunicera. Kanske du kan dela med dig av din kompetens till andra för att få erfarenhet och skapa kontakter?
 2. svårt för oss att bestämma åt dig... vad skulle du själv vilja veta om en artist?
 3. en dimmer kanske? finns ju dimmeruttag o dimmersladdar :)
 4. underhållande, välgjord, inte mkt mer att säga.. :D
 5. Sarista

  Dcp

  My Online DCP har inte testat själv men rekommenderas av reelport :)
 6. såg just någon i denna fb-gruppen som sökte kompositör: https://www.facebook.com/groups/17597493072/
 7. celtx :) https://www.celtx.com/index.html
 8. Ljud & Bildmedia Hyr RED Epic-X / DJI Ronin – Vi finns i Stockholm bara att googla ;)
 9. men pluggar du film läser ju du knappast själv utan ni jobbar ju i team i klassen :)
 10. Nyanmälan och ändringar - Filmfolk - Film . nu sedan brukar de regionala resurscentran ha filmarbetarregister, finns även många bra facebook-grupper med frilansande filmarbetare
 11. ovanjordspool som du klär med svart plastduk? o sen slänger du i lite alger o skit :D ganska många har sådan pool så det kan du nog låna... har ingen erfarenhet själv ska jag tillägga utan det är bara en idé. blir ju inte så stor yta att röra sig på men kan funka för närbilder. här var lite fler tips:
 12. vet inte hur premiere funkar, jag brukar använda handbrake och importera undertexten från en .srt :) jag skulle rekommendera att göra en version för varje språk och hardcoda undertexterna, då kan man vara säker på att det funkar iom att undertexterna bränns in i bilden.
 13. nästan varje stad har ju sin egen filmfestival så det är egentligen bara att börja googla :) många festivaler har ingen anmälningsavgift och tar dessutom emot din filmfil digitalt så då behövs heller ingen frakt :) läs gärna in dig på festivalen och deras program för att se om just din film passar där. en bra lista att börja med: Nordisk Panorama - Dates & Deadlines sedan finns det sidor där du kan lägga in din film och sedan anmäla till flera festivaler, så att du slipper fylla i all information om och om igen. withoutabox har du redan fått tips om, shortfilmdepot är en annan, finns fler som jag nu inte kommer på :)
 14. finns några på forumet som har drönare :) http://forum.voodoofilm.org/kolla-min-film/36083-flyg-droenare-reel-2014-a.html
×
×
 • Create New...