Jump to content

Idieelt arbete. Ny tv-kanal (lokalt) I Gislaved, Småland.


Tito

Recommended Posts

Vet ej om jag har postat detta på rätt forum, om jag inte har det får voodoofilm ändra.

 

Nyhetsredaktion

Vi söker folk som har en Tv-produktions intresse och film intresse. Vi vill skapa en lokal tv-kanal som gör allt, för att senare visa det på tv. Men detta är en process så vi börjar med det lätta, vi söker en nyhetsredaktion som kan springa runt i dom olika kommunerna (Värnamo,Vaggeryd,Gislaved,Gnosjö) för att filma dom lokala händelserna/Event då det finns ett stort intresse för folket som bor i finnveden. Detta är ju perfekt för alla som vill bli journalister eller dom som vill ha praktiska erfarenheter.

 

Shower

 

Vi har en studio och vi har en show som vi ska sända om ungefär en månad, har ni sett '' Vakna med thevoice''? Det är radio, fast på tv. Dom spelar upp Musikvideos och pratar om olika ämnen. kolla in Radiostationen av ungdomar för ungdomar - Radio Live . Det är en webbradio som görs ut av ungdomar från gislaved. Dom ska börja synas på den lokala tv:en snart, så det är vårt första program ''so far''.

 

Flera program

Här behöver vi folk som vill stå framför kameran och göra en ''talkshow'' eller en annan typ av show. Vad showen kommer att handla om är inte bestämt, men vi är öppna för förslag.

 

Vad,Hur,När

 

Den 23 November på en onsdag ska vi börja sända I Gislaved från en liten industrilokal, vi har all utrystning som kan tänkas behövas. Vi får hjälp ut av ''Bilda'', BigNet samt ''Medborgarskolan''. Gislavedskommun Kommer att hjälpa också, så fort vi kickar igång och dom ser att vi menar allvar.

 

Pengar

Pengar finns, Dom stora pengarna kommer att komma från Reklam, MEN först måste vi starta och inkomst lär ta ett tag innan de blir av. Erfarenhet finns att plocka i massor, så om du vill jobba med detta i framtiden så är detta ett bra ställe att börja på.

 

Har du egna produktioner som film, musikvideos, inslag, eller Förslag. Hör av dig

Link to comment
Share on other sites

Hej vi är fyra personer(3 killar 1 Tjej) som har gått en tv/film utbildning på sturegymnasiet i halmstad och är intresserade.

 

Vi är bra på redigering, filming,skådespel osv. kan lite av varje helt enkelt. Vi har tillsammans gjort en hel del sketcher samt så gjorde vi en livesänd tv-serie på våran skola. Vi har ett ganska snabbt produktionsflöde och har rätt lätt för att komma på idéer när det väl gäller.

 

här är några grejer vi har gjort

 

Körskolan -

 

Körskolan 2 -

 

Bondens julspecial -

 

 

Finns lite till här - HansenMollers kanal - YouTube

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...