Jump to content

Söker Filmare/Filmteam till "gemensam" Promo Vid. Skåne


Trickrider

Recommended Posts

Hej!

 

Jag har länge velat jobba som stunt man i film. Så nu tänker jag göra min första Promo video för att skicka ut och förhoppnings vis får någon upp ögonen.

 

Lite om mig och en inblick i vad det kommer att gälla.

 

Jag är nu 31 år ung och gillar fart och action. -O-oow, tänker ni...?! Inte en impulsiv "brat" nu igen. NEJ! Jag gillar fart och fläckt i ful och action men under kontrollerade former. Jag är inte impulsiv men jag har mina visioner.

 

Jag har sysslat med Trick ridning/Stunt ridning (Kosoack-ridnig) i 15 år. Det är fart och fläckt med in övade tricks som jag gör på och av en eller flera hästar.

Jag har turnerat europa och skandinavien under dessa år som frilansare tillsammans med min sambo, min bror och hans sambo. Till en början med mina föräldrar men senare på egen hand. Vi har nu familjer och turnerar inte längre. Så då tyckte jag att det passade att följa min vision. Stunt man till häst i filmbranshen.

 

Jag söker gärna någon med lite erfarenhet i filmning och redigering men även studenter som behöver ett projekt till sitt skolarbete/filmarbete. Konseptet är nästan klart, men kräver också förarbete med att träna hästen inför filmningen. Inspelningsplatsen kommer att vara i Östragöinge i Norra skåne.

 

Tyvärr är det inger betalt då min tid som familjefar tär på ekonomin men det här projektet är ett försök att gynna oss alla inblandade! Är ni intreserade i hur vi kan göra ett "gemensamt" promo video så droppa mig ett mail, berätta vilka ni är och med ert telefon nr så ringer jag upp er!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...