Jump to content

Trickrider

Members
 • Posts

  7
 • Joined

Trickrider's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack alla som svarat! Förlåt att det varit lite svårt att tyda mina tankar jag har kring denna kortfilm, men jag vill ju inte avslöja allt! Men majoriteten har förstått hur jag har tänkt. Jag gillade Ivves förslag bäst. Daarco hade också bra förslag. Kom gärna med fler förslag men jag har redan fått mycket hjälp! Tackar!
 2. Hej. Jag tänkte att jag inte ville berätta en persons bak grund, utan börja någonstans i dennes nuvarande livs stil. Om en ung person utspelar sig för att vara, typ uteliggare och fattig. När han sen snattar mat i en butik haffar securitas honom. Den unge mannen gör stort motstånd mot vakten. Tomult uppstår och brottslingen skickar iväg ena karate sparken efter den andra på den stackars vakten. Hur bäst talar man om för tittarna att den fattiga ynglingen (det kunde lika gärna varit en äldre man.) är skolad i kampsport? Är det bara att filma på som vanligt och anta att tittarna fattar att han varit skolad i kamp sport i sitt tidigare liv? Eller kommer de att tänka så här: "Jasså, om han nu är så fattig, o välkommen vart han än går, bor i en kloak. Hur kan han då ha haft råd att gå en kurs i karate? -Pssss O-värkligt! " Hehe hoppas ni förstår hur jag tänker.
 3. Hej! Jag har länge velat jobba som stunt man i film. Så nu tänker jag göra min första Promo video för att skicka ut och förhoppnings vis får någon upp ögonen. Lite om mig och en inblick i vad det kommer att gälla. Jag är nu 31 år ung och gillar fart och action. -O-oow, tänker ni...?! Inte en impulsiv "brat" nu igen. NEJ! Jag gillar fart och fläckt i ful och action men under kontrollerade former. Jag är inte impulsiv men jag har mina visioner. Jag har sysslat med Trick ridning/Stunt ridning (Kosoack-ridnig) i 15 år. Det är fart och fläckt med in övade tricks som jag gör på och av en eller flera hästar. Jag har turnerat europa och skandinavien under dessa år som frilansare tillsammans med min sambo, min bror och hans sambo. Till en början med mina föräldrar men senare på egen hand. Vi har nu familjer och turnerar inte längre. Så då tyckte jag att det passade att följa min vision. Stunt man till häst i filmbranshen. Jag söker gärna någon med lite erfarenhet i filmning och redigering men även studenter som behöver ett projekt till sitt skolarbete/filmarbete. Konseptet är nästan klart, men kräver också förarbete med att träna hästen inför filmningen. Inspelningsplatsen kommer att vara i Östragöinge i Norra skåne. Tyvärr är det inger betalt då min tid som familjefar tär på ekonomin men det här projektet är ett försök att gynna oss alla inblandade! Är ni intreserade i hur vi kan göra ett "gemensamt" promo video så droppa mig ett mail, berätta vilka ni är och med ert telefon nr så ringer jag upp er!
 4. Hej Jonathan. Du verkar ha rätt känsla eller smak på den sortens film musik jag är ute efter till min första promo vid. jag planerar att göra. Jag håller på att sätta ihopa ett film team. Vi kanske kan snaka mera i PM. Ha det bra så länge.
 5. Hej. Jag kommer nog att behöva din hjälp till min promo vid. av mig. När den blir klar..... Jag kommer att ha dig i åtanke! Hur känner du för epic- eller rock musik? :bire
×
×
 • Create New...