Jump to content

B-foto, prodass samt elektriker/ljus för musikvideo


HamGamgi

Recommended Posts

Bmbmfilm ska spela in en musikvideo för en DJ som bland annat legat på Billboard samt en före detta Idol-deltagare. Vi kommer spela in en helg i september (alternativt i oktober) med ett relativt litet team och letar folk som kan hjälpa till. Häftig video där vi bland annat kommer använda höghastighetskamera. Budget finns men det är ingen i teamet som kommer att ta betalt utan allting går till utrustning. Ersättning för resor, mat osv ges. För dig som (precis som oss) kört mycket på semipro-nivå men som vill utveckla dig och köra ”på riktigt”. Videon inriktar sig mot en amerikansk marknad och spelas in i Stockholm.

 

B-Foto

Du kommer både sköta datorn som styr höghastighetskameran samt om du har den ambitionen hjälpa till att ställa in kameran och utsnitt. Noggrannhet är ett måste. Vi går igenom all utrustning innan inspelning. Skicka gärna med exempel på saker du fotat innan.

 

Produktionsassistent

Kommer att hjälpa till med det mesta, det är ett litet team så det blir allt möjligt, från att rigga ljus till att rigga kamera och hjälpa statister. B-körkort är nästan ett måste här.

 

Elektriker/ljussättare

Erfarenhet av höghastighetsfilmning är ett stort plus men inget måste. Förmodligen kör vi med Kino Flo´s men du som ljussättare har mycket att säga till om där. Hyfsat budget finns.

 

Hör av er på PM alt david@bollmedben.se

 

mvh

David

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...