Jump to content

Aettan

Members
 • Content Count

  363
 • Joined

Everything posted by Aettan

 1. Det här är från ett tag sedan när jag plinkade lite gitarr för att testa om det finns nåt lagg att tala om vilket jag inte tycker att det finns. Det är live rakt ut på nätet och sen hemladdat igen för att klippa bort dom värsta skräp bitarna och så upp på youtube. Med en sån rundgång borde lagget vara väldigt synligt tycker man.
 2. Det borde vara kameran för mina två atem mini har inget lagg man stör sig på.
 3. Har du testat att ljussätta ordentligt för när jag testar med min gopro 6 så kommer jag i alla fall fram till en decimeter utan att den suddar till bilden.
 4. Det kan nog bero på ditt capturekort också för inte alla var eller är inte så bra. Jag köpte Easycap usb donglar och dom var nog bland dom bästa men det fanns förfalskningar dom sög.
 5. Testa med trögflytande superlim som är lite lättare att kontrollera och att handskas med.
 6. Redigera det gör du busenkelt i Davinci Resolve
 7. Jag tror du hittar bra info om du söker på youtube
 8. Nu blir jag lite fundersam när jag tittar på den här gamla tråden igen. När jag tittar på filmerna från 8an som du länkar in så ser man ju tydligt att kvalitén är lite sisådär ärligt talat och kommer inte ens i närheten av vad en vanlig mobil av känt märke klarar och nån skillnad mot 6an som jag har finns inte överhuvudtaget, förr tvärt om faktiskt. Den här är tagen med en vanlig nalle och när det har mojjat till sig lite så är det bättre faktiskt. Här är en med en blackmagic cinema pocket camera (1080 versionen) och då blir det riktigt tydligt att en gopro in
 9. Nu kan man nog lugnt köpa den billigaste Mac Mini M1 den verkar kunna kicka rumpa på det mesta även den billigare versionen. Den lirar up Red Raw 6k filer med effekter utan problem.
 10. Aettan

  Slider

  Sälj slidern igen. En bra nalle och en billig gimbal från kjell o komp duger gott till reklam och så redigerar du i Resolve och kör med stabilizern om det eventuellt ändå skulle behövas så är det klart.
 11. What a total BS Davinci Resolve is the KING
 12. Som anhörig till familjemedlem har du rätt till att jobba 48 timmar i veckan vilket bör ge en helt ok lön. Jag jobbar åt min fru som har MS via Humana sedan 2005 och det har funkat bra. Lägg passen dagtid så slipper du en massa strul
 13. Tänkte testa denna mick med utbytbara kapslar. Jag har flera av samma sort men utan möjlighet att byta kapslarna som funkar kanon bra för en hundring billigare. https://www.gear4music.se/sv/Inspelning-and-datorer/SubZero-Pennkondensatormikrofon-med-Utbytbara-Kapslar/3DW8 Här är dom i en snabb test från en livestream om att mecka med gitarrer.
 14. Davinci Resolve har nått fram till version 16 så lite finns inte längre. Movavi funkar
 15. jag tror inte det går att planera bort smittorisken då viruset är så lätt och litet att det kan distribueras via luftströmmar. Det är nog i första hand därför som så många i tätbefolkade områden i världen blivit sjuka. Tänk shopping gallerior, bussar, tunnelbana, skolsalar etc etc. Det kan tydligen fara så lågnt som upp till 4 meter med hjälp av luften och kan ta upp till 14 dagar att fatta att man är smittad och man är smittbärare hela tiden. Utöver den tisken så har du kontakt och dropp smitta. Det finns heller ingen säker info att hitta om vi verkligen blir imuna så resonemanget om flockimu
 16. Öh nörskebörske dra med din spelskit
 17. Här i europa är det ju 50i för tv men det kanske ändras til P men då ska det häl vara p24 om det ska anpassas till internetvärlden. I Resolve som då också är gratis kan man blanda och ge friskt med olika format.
×
×
 • Create New...