Jump to content

Torayami

Members
 • Posts

  23
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Min familj och mina vänner
 • Gear
  Kamera: Panasonic NV-GS500 Redigering: Final cut pro
 • Interests
  I will never give up!

Torayami's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hej! Någon som vet om det finns något ställe i Stockholm där man kan få tryckt på en dvd skiva?
 2. Tack för bra svar^^ Jag såg den men tänkte att jag behövde en vit. Brodyr idén är väldigt bra^^ Tack så mycket! Vet du hur det funkar med borderingen? Skickar man in stolen?
 3. Hej! Jag vill skaffa mig en regissörsstol med mitt eget namn på eller där det helt enkelt står Regissör. Någon som vet var man kan få tag på en eller hur man gör en själv? Ha det bra!!
 4. Vilken budget har du? :D
 5. Hej alla jag tänkte införskaffa en Glidecam HD-2000 och undrar om folk vet hur mycket tull kostnaden går på om man köper från USA? Allt det bästa :D
 6. Har bestämt mig för att köpa en Canon XA10 och vill även köpa en riktad mikrofon att sätta på den. Vill lägga max 2000kr på den.
 7. Kommer användas till egna filmer och beställnings jobb. Min nuvarande kamera är en Panasonic NV-GS500. Hoppas det förklarar mer ^^'
 8. Rekommenderar folk denna kamera? https://www.scandinavianphoto.se/produkt/13935748/xa10-32gb-stativ
 9. Hej alla glada filmare! Jag undrar om någon kan rekommendera någon bra filmskola som har inriktning på redigering? Jag har redan tänkt att söka in till DI men jag behöver andra valmöjligheter. Tack för hjälpen!
 10. Vem vet;D Men kan du inte gå med i gruppen ändå? Du behöver ju inte direkt göra något i den^-^
 11. Till er alla som kommer ihåg filmen "Brisby och NIMHs hemlighet" och er som aldrig sett filmen men är/ blir intresserade så har det skapats en facebook grupp för alla som vill att den ska släppas på Svensk dvd. Gå gärna med även om ni inte känner till filmen då fler medlemmar betyder större chans att den kommer ut^^ Gå med i gruppen här
 12. Gör som Octavianus säger och använd senare fade effekt mellan varje klipp. Inte för långt men det borde ge en snygg övergång som inte blir för hackig.
 13. Quantum: Kamma dig! Tyko: Tack så extremt mycket. Det hjälpte väldigt mycket^^ Själva scenen kommer vara att en kille blir först slagen upprepade gånger och för varje slag så kommer vi lägga på smink för olika träffar som tex en blåtira. Jag tror att jag klarar mig med det du skrev;P Tack igen:D Quantum: Tackar^^ men varför började du inte med det istället för att bete dig som ett arsle? Edit: Var kan man få tag på rigid Collodion?
 14. Hallå alla glada! Jag undrar vilka stuntskolor som finns i Sverige? Ha det^^
×
×
 • Create New...