Gå till innehåll

red_kactus

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

red_kactus vann dagen senast den 12 april 2007

red_kactus hade det mest gillade innehållet!

Personlig information

  • Ort
    Västerås

Filmskapande

  • Intressen
    Göra film

Utmärkelser för red_kactus

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. tja... kanske inte så mycket skräck men lite mystiskt, kille upptäcker en port till andra världar
  2. jo, men var skulle jag få tag på tusen småungar och få dem att göra som jag vill...
  3. Jo nu är det så att jag om min polare funderar på att göra en kort skräckfilm (3-10 min) och vi har ett antal idéer. Men vi har inte riktigt bestämt oss för vilken. Kan jag få lite hjälp och är någon snäll och kommer med yttligare idéer? Här är en liten cool grej som vi kan tänka oss: _________________________________________________________________ En kille är på en promenad och går förbi en lekplats. Han hör ett ljud och ser att en av gungorna gungar men ingen sitter i den. Han tittar igen och ser en liten tjej tona fram och bort (tjejen i bild kanske 1-2 sek). Sen fortsätter den att gunga. Då hörs en liten barnröst: - Har du sett mina föräldrar? Kille bara står och kollar ut mot gungorna. - Har du sett mina föräldrar? hörs igen. Killen svarar: - Nej, jag har inte sett dina föräldrar och jag ser inte dig heller. Då börjar gungorna röra på sig igen men till skilnad från förra gången då det bara var en så rör sig alla nu. Sen ser man den lilla tjejen springa från gungorna mot ett lekhus( även här i bild bara 1-2 sek) Sen går hon mot ett annat lekhus. Sen mot killen i 1 sek i bild. Försvinner och kommer tillbaka som ett fruktansvärt monster. Sen filmar man på lekplatsen ca 100 meter bort och så hörs ett vrål från killen. Nästa dag hittar några det som finns kvar av honom. _________________________________________________________________ Nå, vad tycks?
  4. jag vet att det avskiljer sig från voodoos manusregler men jag hittade manuset till Armageddon och skrev därefter
  5. jag tycker att du ska skriva dialogen först på japanska och sedan översättningen (kanska lite krålngligt men ändå...)
  6. red_kactus

    så jag fick kul en idé

    din ide låter jättekul
  7. På hitta.se kan du få tag i bilder
  8. Ring securitas och fråga om ni kan få filma in där.
  9. Tja, du kan ju alltid göra som i Day After Tomorrow, växthus effekten bildar en ny istid eller att någon konstig sjukdom drabbar jorden och huvudpersonen måste hämta något. Kometer slår ner och förstör kända städer. Människor blir muterade (kanske lite för mycket sci-fi) Vulkan utbrott förstör jorden. Luften tar slut. Ja, så kan man forsätta i evigheter!
  10. Finns det något bra gratis animations program som har charoma key eller möjlighet att kunna lägga in mynningsflamma/flygande patron/exploderande saker?
  11. nja... vet inte riktigt än
  12. Titel: Förlorad Voodooversion 1 Axel blir mobbad i skolan och får senare reda på vem som dödade hans pappa. Då vill han ha hämnd vilket slutar med att hans enda vän dör. Det är mitt första manus och jag vill gärna ha era synpunkter eller kritik. Ett Film manus.doc
  13. jaha, jag trodde du frågade...
  14. red_kactus

    Tecknad film

    om du bara vill göra sträckgubbe filmer kan du använda Pivot stick figure
×
×
  • Skapa nytt...