Jump to content

red_kactus

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Days Won

  1

red_kactus last won the day on April 12 2007

red_kactus had the most liked content!

Personlig information

 • City
  Västerås

Filmskapande

 • Interests
  Göra film

red_kactus's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. tja... kanske inte så mycket skräck men lite mystiskt, kille upptäcker en port till andra världar
 2. jo, men var skulle jag få tag på tusen småungar och få dem att göra som jag vill...
 3. Jo nu är det så att jag om min polare funderar på att göra en kort skräckfilm (3-10 min) och vi har ett antal idéer. Men vi har inte riktigt bestämt oss för vilken. Kan jag få lite hjälp och är någon snäll och kommer med yttligare idéer? Här är en liten cool grej som vi kan tänka oss: _________________________________________________________________ En kille är på en promenad och går förbi en lekplats. Han hör ett ljud och ser att en av gungorna gungar men ingen sitter i den. Han tittar igen och ser en liten tjej tona fram och bort (tjejen i bild kanske 1-2 sek). Sen fortsätter den att gunga. Då hörs en liten barnröst: - Har du sett mina föräldrar? Kille bara står och kollar ut mot gungorna. - Har du sett mina föräldrar? hörs igen. Killen svarar: - Nej, jag har inte sett dina föräldrar och jag ser inte dig heller. Då börjar gungorna röra på sig igen men till skilnad från förra gången då det bara var en så rör sig alla nu. Sen ser man den lilla tjejen springa från gungorna mot ett lekhus( även här i bild bara 1-2 sek) Sen går hon mot ett annat lekhus. Sen mot killen i 1 sek i bild. Försvinner och kommer tillbaka som ett fruktansvärt monster. Sen filmar man på lekplatsen ca 100 meter bort och så hörs ett vrål från killen. Nästa dag hittar några det som finns kvar av honom. _________________________________________________________________ Nå, vad tycks?
 4. jag vet att det avskiljer sig från voodoos manusregler men jag hittade manuset till Armageddon och skrev därefter
 5. jag tycker att du ska skriva dialogen först på japanska och sedan översättningen (kanska lite krålngligt men ändå...)
 6. Ring securitas och fråga om ni kan få filma in där.
 7. Tja, du kan ju alltid göra som i Day After Tomorrow, växthus effekten bildar en ny istid eller att någon konstig sjukdom drabbar jorden och huvudpersonen måste hämta något. Kometer slår ner och förstör kända städer. Människor blir muterade (kanske lite för mycket sci-fi) Vulkan utbrott förstör jorden. Luften tar slut. Ja, så kan man forsätta i evigheter!
 8. Finns det något bra gratis animations program som har charoma key eller möjlighet att kunna lägga in mynningsflamma/flygande patron/exploderande saker?
 9. Titel: Förlorad Voodooversion 1 Axel blir mobbad i skolan och får senare reda på vem som dödade hans pappa. Då vill han ha hämnd vilket slutar med att hans enda vän dör. Det är mitt första manus och jag vill gärna ha era synpunkter eller kritik. Ett Film manus.doc
 10. om du bara vill göra sträckgubbe filmer kan du använda Pivot stick figure
×
×
 • Create New...