Jump to content

movielover13

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Ett amerikanskt TV bolag har kontaktat mig och vill ha med en film jag har gjort i deras TVshow. Först trodde dom att jag skulle lämna filmen gratis...men när jag frågade så erbjöd dom $250, vilket verkar väldigt dåligt tycker jag!? Tacksam för svar!
 2. Tycker inte du ska lägga ner tid på en trailer då teasern är så pass bra! Lägg den tiden på att finslipa filmen istället.
 3. Riktigt bra teaser! Ser verkligen fram emot att få se filmen!
 4. Någon som har erfarenhet av denna kamera? (Jag kommer filma mitt nästa projekt med en sådan...)
 5. Jag fick formatera och uppdatera alla drivrutiner så funkade det kanon.
 6. Jag har ett par stycken, som sagt jag är jägare som jag skrev lite längre upp. Men jag måste va med vid inspelningen...
 7. Ska du se en film på bio, se The Dark Knight! Lysande skådespeleri och effekter. Klart årets bästa film. 5/5
 8. Innan jag uppgraderade min surfdator så funkade det hur bra som helst att föra över film från kameran till datorn via firewire. Men nu när jag har bytt modekort m.m så tappar han massor med frames när jag för över film genom Sony Vegas? Lite mer problem... Jag hade innan en AMD Athlon 1Ghz, Geforce 2 GTS, 768 SDRAM. Uppgraderade mig till Pentium 4 2,6Ghz, Geforce 7600 GS 512MB, 2,5 GB ram, Asus P4V800D-X Moderkort (socket-478) men tycker inte att skillnaden blev så stor? Kan jag göra nåt för att förbättra prestandan? "This Computer" är min http://www.bildbox.se/1541.html Sen blir
 9. Hur har du fått till "movielooken"? Hänger det på kameran eller kan man fixa till allt vid redigering? Jag har inte lyckats än...
 10. Det får bli en 22" FlexScan S2231WSE WideScreen. Verkar va väldigt bra skärmar och det gör ju inte saken sämre att det är 5-års garanti!
 11. Hur har det gått? Blev verkligen nyfiken...när lägger du upp manuset?
 12. Hur tycker du skärmen funkar när du jobbar med 3D? Jag kontaktade nämligen Eizo och dom tyckte att jag skulle köpa 22" FlexScan S2231WSE WideScreen istället för den var mer lämpad för mitt ändamål. Är det nåt som du tycker är negativt? Undrar om det ät värt att lägga 2000 till? Annars köper jag 19" FlexScan S1932SE.
 13. Tack för svaren! Jag hoppas det finns nån mer här som har skärm :) som vill tipsa. (Jag kommer jobba väldigt mycket med 3d dom närmaste åren...jag fick reda på att jag kom in på 3d-utbildningen jag sökt idag!)
×
×
 • Create New...