Gå till innehåll

gomp

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Utmärkelser för gomp

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Här är slut versionen av manuset. Läs och tyck till. ett liv me droger 1.3.rtf
  2. gomp

    ett liv me droger

    Shelly förstår allt du menar. Detta är inte färdigt på långa dagar. Detta är bara något jag skrivit ihop och la ut det för att få lite mer ider. En bra sak att nämna är väll att jag tänkte mig denna kortfilm för högstadie och gynamsie elever. En antidrog film samtidigt som en anti drug and drive film. Tänkte mig lite "motstå grupptryck" propagande. Men då inte bara en antifilm som är skit dålig utan en som pundar eller håschare eller alkisar också käner igen sig i.. Så ider om de är nice. SÅ skit i stavningen och alla lagar som nu finns i manus. För allt sån tråkigt gör jag på slutet då jag fått i hop en bunt jag gillar.
  3. Tänkte ta upp detta projekt i igen. blev klar med version 1 i december 07. Har tänkte detta manus som en anti drog film. Slutade berabeta munuset som jag får bara en känsla av rörighet och ingen renhet. Så skulle vilja ha en massa jäkla kritik. mot dråg frey.rtf
  4. Jag har iallefall läst det nu. Något jag tänkte på var att filmen lämnar efter sig en hel del frågetecken.. Vilket kan vara bra i många fall, men det känns som att dessa frågetecken i detta manus ger bara förvirring. Manuset borde byggas på något, kanske borde vara lite längre, (blir väldigt kort) så att man får den kännsla som du vill ge. Allt funkar bra tills inne i huset, det du kan göra är att förklara lite mer om Tonys och Bennys plan så man får en lite mer klarare bild om vad dom trodde skulle hända, och sedan så blire inte som dom tänkt..
  5. Okej förstår hur du menar.. Men om man nu blir mobbad för att bara tjock i 10års åldern, så som Oscar. Då tror jag faktiskt att man skyller allt på sig själv, varför är jag så tjock, varför satt jag på mig den här tröjan, jag måste vara dum.. Men det sagt så menar jag att han dömer sig själv för att vara tjock.. Vilket isig gör så att han börjar avstå mat och kanske bildar anorexia.. Detta kanske är en överdriven men realistik bild på det hela.. Okej.... Varför jag kom in på detta är för att jag väntade hela tiden på att något skulle hända, jag såg tecken på anorexia greyen då han valde kakan istället för bullen..
  6. Hej! För det första måste jag säja att det var ett riktigt bra manus isig, kunna inte sluta läsa.. Men jag känner att det är något som saknas.. Om det här skulle bli en film så kommer det nog bli lite enformigt, jag skulle vilja att känslorna i filmen ökar. Man får medlidande för Oskar men han växer ingenting själv i filmens lopp.. Som Oskar inte växer eller lär sig av det som händer så står filmen stil. Men alla har ju olika smaker.. Satte, de här ar ju ett bra drama..
  7. Tja! Jag tycker manuset var värkligen spännande, Skulle gärna vilja se en fortsättning. Men jag skulle vilja få lära känna Pontus lite mera.. Så som det är nu så får man inte den stora känslan som manuset skulle kunna ge. Jag gillar värkligen hoppen mellan scenerna det fins en liten mystik, och den spänning som fins med att man inte riktigt vet vad som pågår med pontus, en liten ridå vilket inte borde ändras.. Men jag tycker att man borde få lära känna honnom lite mer genom att se honnom prata med folk.. Eller om han kanske inte har några vänner, kanske lite instängd..? Så skulle man ändåså få höra hur han tänker om människorna som fins med.. På det viset så vet man vem han är, vilket inte jag käner att jag gör just nu..
  8. Jag förstår din tanke men samtidigt så behöver ju inte en film ha en handling som utgår från det perspektive. Utan när jag skrev det här så tyckte jag att det var en kul liten grey att få se den här fulla dräggiga killen. Jag tycker det är roligt när själva filmen börjar med sex och sedan fortsätter han vara kåt och försöker ta på den där tjejens rumpan och stöter på tjejer å slutar med att han blir nerslagen av sin flickvän.. Kanske jag gjord något som var för internet.. eller är det nån mer som tyckte själva greyen var humoristic..?
  9. Okej, när Jbergman nämner formatering menar du då upp läget på ( vet inte va de heter på svenska) ACTION... ? Och när vilcans nämner handlingen.. hur mnearu då? från mitt perspektiv så är själva handligen just om Philip och själva meningen är ju då att även om kan tycka att han värkar ha ett bra liv så värkar han rätt trött på livet vilket ger en tanken, varför?
  10. bra man :), ej har igen nån liten kommentar, skulle va nice! eller tycker ni kanske att den är B på något vis., skriv de dårå och varför.. satte man vet ;)
  11. Jag tyckte manuset var bra, men slutet kom så fort.. Man ville känna mera av den där hemska känslan.. Nått jag tänkte på.. Hur förstod amanda att han hade tagit piller.. OCH det var ganska skumt att hon fattade på engång, han kanske bara vile lägga på luren fortare som han träffat en ny tjej och släppt taget om henne.. så tror jag nog dom flesta skulle reagera.. Kändes ganska onarturligt.. Aja :) det var nice
  12. Philip är en ung killen på 17år, vi får följa hans onyktra natt genom uppsala stad. Han är player och det händer olika intressanta händelser under kvällens gång. Detta är då mitt första manus vilket gör att jag uppskattar alla möjliga synpunkter, skulle vara glad om ni lär mig ett och annat.. :) Typ: Manus Genre: Drama Antal sidor: 11 Version: 1 tre dubbla tillbaka v1.rtf
  13. Den senaste filmen jag såg var The Guardian.. Det var en underhållande film. Den var bra ett tag men mot slutet blev det för mycket hollywood, så det är inte värt och betala för att se den..
×
×
  • Skapa nytt...