Gå till innehåll

nilas

Medlemmar
  • Inlägg

    42
  • Blev medlem

Utmärkelser för nilas

Bidragsgivare

Bidragsgivare (5/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Titta på skräckfilmer. Kolla hur ljuset är. Och tänk på musiken. Skriv ner saker som du tycker är bra och skullle vilja härma. Testa att göra småklipp och testa vilka som du själv tycker ger bäst stämning. Ett annat tips är att man blir inte rädd av stora monster för det blir för overkligt. Det bästa är att man känner att man är jagad av något men vet inte vad, man väntar på att något ska hända men vet inte när. Och folk som man litar på kan ändra personlighet också. (När jag skriver "man" så menar jag personerna i filmen så klart)
  2. få honom att dricka bensin och käka brinnande fimpar
  3. nilas

    Lampor

    Var går det att köpa och hur mycket kostar liknande utrustning. inte för proffsfilmer utan kan man köpa lite billigare varianter?
  4. nilas

    Måla green screen

    OKej det blir säkert bra men de siffror jag bifogade skulle vara så nära den färgen de andvänder i hollywoodfilmer stod det.
  5. Tack för kritiken. precis sådant jagbehöver. ska fixa iordning det så fort jag får tid. Det är ett av de allra första manusen jag skriver och jag känner själv att jag vill få fram känslan mer av att Adam blir sviken och utnyttjad men jag vet inte riktigt hur. Kanske att man får se vad som hänt en stund innan filmen börjar i tillbakablicken? eller helt enkelt bygga ut så det händer mer saker inne i huset. Jag får kika på det.
  6. men är det sidan som är död, eller har jag bara otur? Ingen svarar i dem trådarna jag har startat. det har hänt massor av gånger. Är det värkligen ingen som kan läsa igenom det och ge lite kritik?
  7. nilas

    Måla green screen

    lämna följande siffror i en färgaffär : 103-4Y 113-1Y 1145Y32 Base 4 . Jag är inte säker på att det funkar. har fått tipset från usa så jag vet inte hur det funkar i sverige.
  8. Första utkastet på ett manus till en kortfilm. Jag har inget namn på den så den får kallas för inbrottet så länge. Ge gärna kritik om vad som var bra och dåigt. Ni får gärna ge ett namnförslag också. inbrottsmanuset h.txt
  9. nilas

    Logotype i Sony Vegas

    du får ju lägga till ett videospår så du kan lägga loggan ÖVER klippet och sedan får du väl fixa loggan så den har blå bakgrund så du kan keya bort det blåa och slippa få den helt fyrkantig. Sedan andvänder du bara pan/crop verktyget för att förminska och flytta upp den i hörnet.
  10. jag tycker att det känns som det är något skummt med akustiken, det känns som låten är inspelad i ett litet rum och det bidrar inte till frihetskänslan som filmen ger och förstör lite av magin i filmen. Men det var ändå riktigt bra och ger en känsla som ligger kvar.
  11. nilas

    Tarmar

    rå gris är lika farligt som rå kyckling så andvänd inte grisblod. Det är inte tillåtet i flera religoner att äta gris, för att det lever kvar från förr i tiden när man inte kunde vara säker på att få den genomstekt. då var det inte hellar tillåtet inom den kristna tron. Nu babblar jag på om massa skit så det räcker nu.
  12. jag är bra på att skriva och har läst en del manus men orkar inte skriva i strikt msnusform just nu.
  13. tack för kritiken. det var meningen att det skulle likna the omen från början men sedan blev det inte så.. jag vet inte varför vi har kvar namnet
  14. kan man inte få ett svar? det har snart gått en månad. är sidan verkligen så död?
×
×
  • Skapa nytt...