Jump to content

swempa

Members
 • Posts

  299
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Michael Moore
 • Interests
  Musik, umgås med vänner, fotboll, filma

swempa's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. jag vill ha så att texten sprayas fram..
 2. När man har skrivit en text I AE hur får man spray effekt på den?
 3. hmm kan inte hitta rutan där det står..
 4. Allt är skapat i After Effects :S
 5. Hej! Jag har gjort en teaser i after Effects och som är färdig, MEN jag glömde att kolla på inställningarna innan jag började med mitt projekt, och får inte så fin upplösning, finns det något sätt som jag kan få en schysstare upplösning än det jag får nu? Storleken är på: 720x480 tror jag. Måste jag göra om allt från start?? :s Eller finns det några lösningar? Tack på förhand!
 6. hej! Jag vill ha en header på min myspace sida, men jag hittar ingen info om det på nätet hur man ska göra! blir tokig! Någon som kan hjälpa mig??
 7. Hej! Jag undrar hur man gör om man bara vill redigera bilden i Vegas? När jag klipper i filmen så klipper den både i video och ljud kanalen. Det måste gå att bara redigera i en kanal...men hur?
 8. Hej! Jag tänkte göra en teaser, eller ett liten reklam-film om ett band som snart ska ge ut sin debutplatta. Någon som har bra tips på bra video/bildprogram? Eller är det kanske bäst att köra med Pshotoshop för bilder och Sony Vegas (som jag kör med). vad tror ni?
 9. Någon kanske har sett landskamperna i fotboll någon gång. Och snacket innan brukasr dom visa en pärm där det står saker, bilder, och små filmsekvenser. Jag tycker det är riktigt snyggt gjort. Hoppas någon vet vad jag menar! Vilket program har dom använt sig av?
 10. Snyggt jobbat boys! nu kanske man kan komma igång igen med sitt egna stopmotion projekt igen... vem vet.
 11. Hej! Jag undrar om någon vet en bra lera som både är billig och bra att jobba med. - Någon som kan hjälpa mig? Vart är alla ler animerare när man behöver dom??
 12. Hej! Jag såg reklam på Philips nya TV som ska vara i bioformat 21:9. Jag tycket den var så coolt gjord och undrar hur som kunnat göra den så grym.. Ni förstår nog vad jag menar när ni ser den. http://www.cinema.philips.com/?ls=sv_SE
 13. swempa

  köra bil

  Hej! drack 7st 3,5 50 cl igår, jag började vid 18 tiden och slutade dricka 22.30 Vad tror ni? kan man sätta sig i bilen o köra?
 14. Hej Jag tänkte ha en musiktävling på en fest som jag ska anordna om ca 6 månader. Musiktävlingen tänkte jag ska vara i samma anda som "Så Ska Det Låta" som går på SVT. Någon som har erfarenhet av musiktävlingar som du eller någon annan gjort? Ska man göra det i Powerpoint eller i Flash? Finns det mallar att man kanske kan få stöd av? Please hjälp mig, och är tacksam för svar!
 15. Bra tips! Då får jag kolla efter gangster leksaker i leksaksaffärer typ. Det kanske finns! tack för tipset!
×
×
 • Create New...