Jump to content

carbe

Members
 • Posts

  1,322
 • Joined

 • Days Won

  5

Everything posted by carbe

 1. Hej allihop! Jag har egentligen lagt av med filmskapande totalt, men jag, min bror och min far har lyckats göra en trea till Marathon Extreme. Det krävs absolut inte att man sett föregångarna för att se filmen! Filmen går ut på en tävling där allt är tillåtet. Flera deltagare ska tävla genom mil av vildmark, med ninjas och varandra som motståndare. Försten som drar svärdet vinner! Se filmen här! Hoppas ni har nöje av denna film! Genre: Actionkomedi
 2. I sådana fall blir det inte svart. Man försvinner helt enkelt, varken färger tid eller rum finns.
 3. Hej! Du har verkligen utvecklats mycket! Jag tycker det är skitsnyggt, precis en sådan hemsida som jag gillar. Nu när Looping Film inte finns längre är det utomordentligt att i alla fall du fortfarande håller på med sådana sidor. Lustigt är att det var precis just en sådan slogan jag tänkte använda till nya versionen av Looping: "sidan för dig som älskar film" - men du var ju först! :) Nog om mig. Jag tyckte sidan var lätt att hitta på, snygg, ganska stilren och många härliga bilder. Det kan bli tråkigt med för mycket text, därför gör bilderna sidan mer livad. Det är perfekt att du skriver recensioner! Sådant är väldigt roligt att läsa, speciellt om de är väldigt personliga. Haha, ser nu också att din registreringsfunktion ser EXAKT likadan ut som min gjorde. ;) Lycka till med hemsidan i fortsättningen! Ska bli kul att följa.
 4. Jag tycker också det här var riktigt bra. Jag vet inte hur länge du har jobbat med musikskapande, men din musik är väldigt behaglig att lyssna på. Nästan sömnvarning på den. :) I en film tror jag absolut den skulle passa. Lycka till i fortsättningen med musiken, jag ser fram emot att lyssna på nya kompositioner.
 5. Håller med alla andra! Jag tyckte också den var rolig och framför allt väldigt snyggt gjord.
 6. Okej, då ber jag om ursäkt för misstolkningen.
 7. Vi tycker olika, det är bara att acceptera. Vi kommer ändå inte längre i vårt samtal, och ingen ändras åsikt. Men att säga att kristna är ointelligenta är att gå för långt - för om dina föräldrar skulle, precis som du säger, säga åt dig att Gud finns och alla de där kristna sakerna, skulle det vara svårt för dig att tro på något annat resten av ditt liv. För då är det din verklighet.
 8. Till att börja med vill jag hälsa dig välkommen till Voodoo Film, och som avslutning vill jag säga: Snygga animeringar! Jag gillade framför allt de olika vinklarna, och ändringen mellan när- och "långtifrån"bilder. Bra jobbat!
 9. Nej, man ska varken acceptera att homosexuella diskrimineras, eller att folk könsstympas eller blir tvingade att inte använda preventivmedel. Naturligtvis, och det hoppas jag att du förstår, uttalade jag mig inte som jag gjorde på grund av att jag tycker att det är rätt att religionen påverkar negativt så stort på vissa håll som den faktiskt gör. Men folk som endast utövar religion för sina egna behov, att de tror på att man exempelvis kommer till himlen när man dör och, ja, i allmänhet bara tror på någon högre makt utan att försöka komma med regler som gör det dåligt för övriga individer; de människorna bör man inte kritisera. För var och en tror på sin sak, och det har inga andra människor rätt att lägga sig i, så länge det inte påverkar dem. Så visst håller jag med dig i frågan om det negativa med religionen, men såvida det inte berör någon annan bör det inte diskuteras - enligt mig. Jag är själv inte religiös, och tror inte på någon högre makt, men jag tycker att man ska respektera de som gör det.
 10. Jag tycker att man ska acceptera att en del människor tror som de tror, och att andra tror på ett annat vis. Det sårar bara människor att diskutera sådana saker, för diskussionerna ger ändå ingen verkar.
 11. Jag vet tyvärr ingen tutorial för just den saken, men om du kollar under Hjälp/Help-kategorin i menyn i programmet, kanske du kan läsa om hur du arbetar med färgkorrigering. Önskar jag kunde vara till mer hjälp, men det är i alla fall den vägen jag skulle gått.
 12. Du måste skicka länken till artikeln sedan, om den hamnar på nätet! Vore intressant att läsa.
 13. Jag tror folk har tröttnat en del på det vanliga "Årets medlem", "Årets roligaste medlem" m.m. "Årets bästa film" och "Årets bästa manus" och liknande utmärkelser kanske är roligare. Det jag vill ha sagt är att själva konceptet kanske borde förändras lite, utvecklas och göras bättre. För själva idén är ju egentligen jättebra! Förresten, är nomineringarna avslutade nu? När kommer omröstningen upp? :)
 14. Kolla på Effects > Color Correction. Där hittar du färgkorrigeringsmöjligheter.
 15. Okej, jag tänker nominera utifrån de kunskaper jag har om årets medlemsaktivitet, trots att jag varit inaktiv. För att det ska bli något. EDIT: Sådär, nu har jag nominerat. Men mer än 2 minuter tog det, för noggrant ska det bli!
 16. Hur går det med nomineringarna? Själv känner jag att jag varit för inaktiv under 2008 för att rättvist kunna nominera medlemmar.
 17. carbe

  God jul!

  God Jul i efterskott!
 18. Hade lite otur i dag! Skulle, på mellandagsrean, köpa en ny mobiltelefon som tydligen visade sig vara väldigt attraktiv. Jag har 400 kr presentkort på Expert sedan jag praktiserade där en vecka. Så jag började att åka till en butik nära där jag bor, men där kostade den 300 kr mer. Snål som jag är, åker jag in till stan och står i en otroligt lång kö får att få tag i min mobil. Men då tar den slut mitt framför ögonen på mig. Så får jag höra att det finns 3 exemplar kvar en bit längre bort i stan. Jag åker dit, återigen tog det slut mitt framför ögonen på mig. Så då åker jag till Siba, och struntar helt enkelt i mitt presentkort. Där var den slut, men det fanns 4 exemplar kvar borta i Nordstan. När jag kommer dit säger de att de har 1 kvar och jag suckar av lättnad. Men när han ska kolla, var den ändå slut! Jag hade åkt till alla butiker i fel ordning, verkligen helt oturligt. Haha, så jag får allt vänta med den där telefonen! Så det kan bli. ;)
 19. Kul med filmblogg! Speciellt om den ligger på en riktig filmsida. När den är utvecklad kommer det säkert att bli populärt att registrera ett konto där. Lycka till med utvecklingen!
 20. Mycket bra, kort sagt! Jag är inte särskilt bra på att kritisera det tekniska, men trailern fångade mig och jag ville se klart på den. Tyvärr är inte detta min typ av film, men i andra målgrupper passar den säkert utmärkt. Trailern var snyggt gjord, bra speakerröst och coola tricks!
 21. Det bästa är nog att köpa en bok. http://www.bokus.com/b/9780470130643.html
 22. Tack! Nej, det är först nu jag ens har kunnat komma in på mitt användarkonto utan att sidan går otroligt långsamt. Underlig blockering Voodoo Film har... Ja, och så länge man inte är intresserad av att veta någon person som har medverkat i filmen. Fast det finns säkert andra sätt att få tittarna att se på en eftertext.
 23. Gratis Premiere Pro VIDEO Tutorials. Hittade den där. Vet inte om det är någonting att ha, men kolla in den i alla fall.
 24. Allting har sina för- och nackdelar, men detta förslag är jag faktiskt emot. Skulle det inte bli ett mycket tyngre och mer krävande program om dessa slogs ihop? Och för oss utan tillgång till extremt kraftiga datorer skulle programmet gå segt och det skulle bara bli jobbigt. Fördelen är väl dock att man slipper exportera in och ut från olika program, det skulle ju bli enklare. Det finns säkert fler fördelar som inte jag känner till, men enligt mig är det bättre om programmen skiljer sig - då blir det mer kategoriserat och flera olika enklare program.
 25. Jag håller med, i det läget passar det med en komisk effekt. Ingenting är dåligt om man gör det på rätt sätt. En lång eftertext kan passa om man, precis som jmalmsten sa, gör något vettigt med den. Att visa bloopers bredvid eftertexterna är ju ett perfekt sätt för att få tittarna att verkligen se på eftertexterna; i annat fall går de flesta bara därifrån och stänger av filmen. Men att göra långa eftertexter för skojs skull, utan något egentligt skäl, gör att allt känns mer "amatörigt", enligt min åsikt. Men att ett namn är med på flera ställen har jag inget emot - bara det inte blir överdrivet.
×
×
 • Create New...