Gå till innehåll

Shield

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av Shield

  1. Shield

    Crazy on Campus

    Vilket program har du sökt?
  2. Shield

    Crazy on Campus

    Måste ändå komma lite till försvar för dom. Jag pluggar själv på HGO (Gotlands Högskola) och går i samma klass som de som gjorde denna film. Detta är inget som de gjorde under utbildningen, utan på deras fritid. Den är heller inte gjord seriöst. Dom var för sent ute med att göra denna film och gjorde den på en dag utan något skrivet manus, storyboard eller animatic. Alltså på bara skoj. Den utbildningen som vi går på är inte direkt riktad mot film produktion. Vi studerar 3D/2D special effekter för film och spel. Ni är välkomna att titta in i våran youtube kanal för att se några av våra skolprojekt http://www.youtube.com/user/TeamRabbitTM Denna "reklam" film gjorde vi under en workshop med Steven M. Ilous, som bl.a gjorde special effekterna till Matrix trilogin. Vi gjorde den dock 3 månader in i utbildningen, så förvänta er inga effekter i Matrix klassen ;)
  3. Ifall jag har förstått dig rätt så vill du att programmet ska skapa 3D modellen själv genom bilderna. Det kan möjligtvis finnas något sådant program, fast jag har aldrig hört talas om det. Det ända jag kan komma på är då man med hjälp av laser scannar in ett objekt till 3D. När jag vill göra ett 3D objekt utav ett värkligt objekt så brukar jag ta ett foto framifrån, uppifrån och från sidorna. Dessa bilder tar jag sedan in i 3Ds Max och lägger dom i dom olika vyerna. Sen så skapar jag ett objekt i 3D utifrån dessa bilder. Men detta kräver att man kan 3D programmet väl och har tålamod då det kan ta tid ifall det är ett komplicerat objekt. Ex en bil Jag skulle gärna vilja veta ifall det fanns ett sådant program. Fast jag tror att det i så fall bara klarar av lätta modeller.
  4. En arri sr III vore ju roligt att få i julklapp :) men det blir ju fortfarande dyrt med film, framkalning och scanning. men ifall jag fick en hel film studio med alla dom sakerna så skulle det lösa sig :) Man kan ju alltid drömma
  5. Ja du kan använda ”Speed” och ”Duration” ifall du vill öka/sänka hastigheten på animationen. Men fps (bilder per sekund) kommer inte att ändras då. Fps väljer du när du startar ett projekt och är normalt 25 (Pal) som du borde köra i ifall du vill visa den på tv sen. Men ifall du bara vill ändra hastigheten så gör du det i ”speed” och ”duration”
  6. Du trycker import som vanligt och markerar den första bilden i animationen och sedan så kryssar du i rutan som det står "numbered stills" på. Då kommer Premiere automatiskt att ta in dom andra och göra det till en animation. Men för att detta ska gå att göra så måste bilderna vara numrerade. ex: 01.jpg, 02.jpg, 03.jpg
×
×
  • Skapa nytt...