Gå till innehåll

Epoxy

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av Epoxy

  1. Epoxy

    Topp 5 filmer...

    Sämsta? Intressant koncept där, den tar vi. Top 5 sämsta filmer nånsin 5. Star Wars Episode I 4. Final Fantasy: The Spirits Within (Jag är stort fan av Final Fantasy-spelen Denna film är som om något med brutal rännskita skulle bajsa mig i ansiktet. Sömnpiller.) 3. Matrix Revolutions 2. XxX2 1. Plan 9 From Outer Space (orkade inte ens se mer än en tredjedel av den :() Mjau.
  2. Epoxy

    Apocalypse now vs. Redux

    Jag tyckte filmen var rätt tråkig i båda versionerna, när Marlon Brando festar med infödingar, tja då gick nog gränsen för mig. Det enda tuffa är surfandet och den underbara scenen när det napalmbobmas med Valkyriernas Ritt i bakgrunden. Tråkigt men sant.
  3. Epoxy

    Topp 5 filmer...

    5. Stacy - Attack of the Schoolgirl Zombies 4. Shaun of the Dead 3. Dawn of the Dead 2. Evil Dead 1. Battle Royale Mjau
  4. Epoxy

    Klassiska barnprogram?

    Rädda Joppe ägde ju mest! Fyfan vad bra det var :)
  5. [citat=e93mw][citat=raoul _duke] Men kolla in Iron Monkey..[/citat] Visserligen springer antagonisterna omkring i svarta dräkter i "Iron monkey" men jag tycker inte att det gör den till en ninjafilm.[/citat] Om jag inte minns fel så får man inte riktigt veta om de är ninjor eller inte? Känns som det kvittar, en viss ninjaatmosfär kan man ju inte förneka ;) Annars säger jag nog (Ja, det mesta är anime men det får ni ta :P): Samurai Champloo Samurai Girl Real Bout High School Samurai Deeper Kyo Samurai 7 (baserad på Kurosawa) Samurai X Rurouni Kenshin Ninja Scroll Ninja Resurrection Sen lite "riktig film" Cobra Vs. Ninja Kamui no ken
  6. [citat=Lasse_laser]Oj oj, en film utan effekter. Det är ju nästan som en solsemester utan sol hehe [/citat] Att bygga en film helt på effekter, särskilt halvkassa sådana skapar ju en förvisso snygg, men förbannat tråkig film. En solsemester med regn, ne? Skådespeleriet var ju inte heller särskilt övertygande, såg mer ut som CS-galna lajvare än terrorister och poliser. Sen så såg man ju hur mycket ni lånat från alla dessa Rexona-reklamer, komiskt iofs, men knappast snyggt. Det vore ju också trevligt med iaf lite bakgrundsstory, även om det bara ska vara action och "roligt" så kan man väl ändå få lite mer hum om vad som händer? Jag tycker i varje fall de flestas omdömen här är väldigt överdrivna, ett bra försök, visst, men inte mer än det. Obs: Jag skrev detta mest för att jag tycker att du ska få lite konstruktiv kritik, så tro inte att din film var skitkass, bara bristande ;)
  7. Det där var en väldigt konstig synopsis, man har inga dialoger i en synopsis tex. O_o
×
×
  • Skapa nytt...