Jump to content

makarl

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  Spielberg, Soderberg, Crowe och Tarantino
 • Interests
  Foto, redigering och filmer
 1. makarl

  Film

  Det vore intressant om man hade en historia som konsentrerar sig på 3-4 olika historier som sedan vävs samman i slutet. Där varje del är gjord av olika filmteam och i slutet så gör regisörerna ett gemensamt slut. Jag skulle lätt vara med och göra det.
 2. En gocam ser lite dyr ut. Vill ha som en liten dolly som bara kamereran sitter på som kan åka efter en skena fram och tillbaka. och som kan tilta upp och ner. Joystick kanske är lite fel ord, för att åka efter en skena behövs ju bara två knappar vänster höger, tre kanske den ska stå still också. Behövs en väldigt tyst elmotor till det plus en till tiltningen. Det är efter en scen som är kanske 7 meter bred
 3. Jag skulle vilja göra en kamera som åker utefter en fast skena framför en teaterscen. En sån som finns på sportarenor när de springer 100 meter. helst så ska den kunna tilta och åka efter skenan via en joystick. eller om ngn vet var man kan hyra en sån.
 4. makarl

  Filmklappa

  Jag har den stora klappan från Smultronstället. Jättebra
 5. Andvänd 3way colour corrector (stavning) finns i effects tror jag Sedan är det bara att andvända välja färg för vitt och för svart samt mellan färger lek lite med denna så får du ett bra resultat. btw finns bara i Final Cut Pro 3 (tror jag)
 6. Det var ett bra manus. En sak bara: Lina borde vara lite mer rapp i sitt sätt att tala som kan ändras mot slutet. Annars var det väldigt bra. Kan behövas finslipas lite.
 7. ungfilmare: Du kan visst flytta ljudet från ett klipp till ett annat. Markera klippet och välj extrahera ljud. Finns någonstans.
×
×
 • Create New...