Jump to content

sabio_proeliat

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Sätter filmen som first play sedan end action till menyn.
 2. Kan det har något att göra med title remote och menu remote att göra? Jag får dette fel när jag kollar projektet men jag hittar ej var jag ställer in det.
 3. Aha tackar, verkligen underbart att du lyckas och orkar svara på alla frågor tack! Nu har det såklart dykt upp ännu ett problem, jag kan inte snabbspola i filmerna. Kapitel fungerar bra men ej att spola vanligt.
 4. Ska testa sen, tack så mycket. En annan grej nu när vi ändå är igång :D. Ska jag välja något speciellt när jag exportera till mpeg2 via premiere, man kan välja både pre och post tasks tex. deinterleced mm?
 5. Hejsan! Jag har en film som jag gjort där jag subbat ganska mycket, intervjuer. Det jag vill är att subben ska vara påslagen automatiskt när man kör skivan. De som kollar ska inte behöva sätta igång subben när intervjuerna börjar och de märker att det inte finns någon subb. Jag använder Adobe Encore 1.5 Tack på förhand.
 6. Hör inte vad killen säger...? Där kan jag verkligen inte hålla med man hör klart och tydligt vad alla säger trailerna igenom. Den är kort men effektiv jag personlig blir intresserad av filmen, den verkar "lurig" Att ställa frågor som "vad skulle du göra om imorgon inte fanns" och sedan ett par sekunder senare "skulle du vilja ta min oskuld för en hundrig" man blir intresserad (låter nästan lite perverst man antar att ni förstår att det inte är den senare repliken som jag lägger vikt vid utan snarare kontrasten mellan frågeställningarn).
 7. Nu fungerar det med filmerna ingen "grusig" bild längre (nya drivrutiner fixade det) Jag har inte encodat något det är "ren avi" ifrån premiere, jag har 1.5.
 8. 1, 100 gig kvar 2, Nej den ser bra ut i Premiere Pro och när jag spelar den i diverse mediaplayers 3, Avi 4, Har ej testat det. En annan sak är att varje gång jag ska "build motion menus" så krachar encore.
 9. Ja all video likadant. 1 GB ram 3 Ghz pentium IV
 10. När jag previewar min meny i encore och försöker spela filmerna så fungerar det inte. Menyn fungerar men när jag ska spela filmerna så hackar det, ljuder kommer men bildrutan är svart med en massa prickar av olika färger. Vad är dettA?
 11. Hej! Jag har en karta över europa som jag vill använda som meny. Jag vill kunna trycka på olika länder (allså länderna på kartan ska agera knappar). Hur gör jag detta? Jag kan ju på ett enkelt vis lägga till knappar iform av tex. boxar över länderna men detta blir inte tillräckligt bra. Tack på förhand!
 12. Tack så mycket för svaret. Finns det något sätt att applicera denna inställning på mina bilder och klipp som redan är på timelinen. Det blir nämnligen bara rätt på de nya klippen och bilderna. En annan sak är att när jag har video på två tracks så spelas dessa över varandra och inte som jag vill att track 2 ska "prioriteras över" track 1.
 13. När jag importerar bilder till mina projekt i Premiere så anpassas de inte efter hur projektet ser ut, bilden blir antingen för stor eller för liten och visas så i monitorfönstret (Sequance). Hur ska jag göra för att mina bilder automatiskt ska passa in i fönstret så att de inte blir för stora eller för små. Jag vill helst slippa göra detta för hand i Photoshop (ställa om varje bild till 720X526). Detta problem upplevde jag inte i Premiere 6.0 eller 6.5 (använder nu Pro). Har jag kommit åt en inställlning? Tack på förhand.
 14. Nä vi fick inga pengar ifrån skolan däremot fick vi bensinpengarna sponsrade av ett lokalt företag.
×
×
 • Create New...