Jump to content

Timpa

Members
 • Posts

  20
 • Joined

Personlig information

Timpa's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. [citat=Jontish]Fettkassafilmerproductions copryrighted ©©©©©!!1 För att göra "©" håller du in "Alt" och trycker på "num 8" 4 ggr[/citat] Nej, håll in allt ALT och knappa in siffrorna 0169, släpp ALT. I Windows iaf.
 2. TVZEKA från CYBERZEKA är en plugin som levererar overlay till tv. Har dock själv inte provat.
 3. [citat=pekivan]tja! Har inte kollat på filmen ännu. Men har lite frågor om spelet. Jag och några kompisar funderar på att vara med. Hur mycket kostar ett vapen? Har sett ett på teknikmagasinet. Är det ett bra vapen??[/citat] Tjena, vapnen som säljs på teknikmagasinet är springers. Dvs. pistoler som kräver en manuell matelrörelse mellan varje skott. Dom duger bra till att spela med bland kompisar inomhus... i ca. 10 minuter :) Om ni verkligen funderar på att börja så måste ni räkna med mist 5 tusenlappar i utrustning. Grundpaketet brukar bestå utav: en automatisk batteridriven bössa (AEG), två-tre extramagasin, extrabatteri, uniform samt en väst (sele eller stridsväst) att stoppa magasinen i. Då kan man verkligen ha kul hela dagen. ställen att kolla på: http://www.combatzone.se http://www.roligt.nu http://www.d-gear.se ett bra forum hittar du här: http://www.airsoftsverige.com //Timpa
 4. Sporten heter Airsoft och är en växande hobby i landet. Filmen är en teaser för fulla dvd:n som är på väg att släppas alldeles snart. Den kommer att visa ett tre dagars arrangemang med ca 300 personer inblandade. Det är jag som har redigerat ihop teasern och håller för närvarande på med att redigera ihop den fulla dvd-versionen. Titel: Berget 3 Teaser Längd: 5 min. Storlek: 121 MB. Codec: DivX AVI: http://sunq.no-ip.com/b3/berget3.teaser.final.avi http://haf.mine.nu/berget3.teaser.final.avi http://timpa.homeftp.net/b3/berget3.teaser.final.avi RAR: http://haf.mine.nu/rar/ http://sunq.no-ip.com/b3/rar/ http://timpa.homeftp.net/b3/rar/ Mer information om evenemanget finns på http://www.berget-events.com
 5. Nej AVI. Kanske använder fel ord, men exporteringen renderar materialet on-the-fly.
 6. Mitt problem uppstår när jag ska exportera ut flera sekvenser till AVI. Sekvenserna har jag direkt efter varandra så allt blir 1 fil. Exporteringen dör efter ca 20% av processen. Det verkar vara en bugg i premiere, en hel del som har upplevt den på adobes forum. Att renderingen crashar utan anledning, lösning är att man tilldelar premiere enbart en (1) cpu i aktivitetshanteraren. Man tillåter alltså inte premiere använda sig utav hyperthreading vid rendering. Jag lyckades exportera efter åtgärden.
 7. Jo det stämmer att gamla filsystemet FAT har problem med stora filer. Mina partitioner är dock alla NTFS.
 8. Jag har flera sekvenser som ska renderas ut till avi, jag har placerat dom efter varandra och totalt är det 30 minuter av film. Efter bara 8 minuter in i filmen dör renderingen plötsligt. Det råkar också vara så att den första sekvensen är ungefär 8 minuter lång. Premiere vägrar fortsätta rendera nästa sekvens och storleken på den renderade filen blir som max 1.69 GB. Förslag på vad som kan vara fel?
 9. Timpa

  Klocka

  Hej, jag undrar om det finns en nedräknarklocka som plugin till AE eller Premiere? Det ska alltså räknas ner från ett antal minuter till noll. Det ska gå att bestämma teckensnitt och storlek.
 10. Hehe, jag kommer att tänka på macparodin. http://www.happynowhere.net/mac_parody.php
 11. Jag har en karta som jag tänkte att en (röd) linje ska ritas ut på, linjen ska kroka sig och inte gå helt rakt. Hur får man till en sådan enklast? Jag arbetar i Premiere & AE
 12. Okay. konverterar till wav först då! Tackar.
 13. Hej. Importerade ljudfiler i mp3format blir kapade en sekund på slutet av premiere. Varför görs det och kan man åtgärda det?
 14. Hittade en plugin som verkar göra det också. Tinderbox 3.
 15. Hade lugnt gjort om jag kunde fånga bandspelaren på något sätt.
×
×
 • Create New...