Jump to content

Charmosta

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej! Jag har arbetat på ett projekt som är runt 1 timme och 40 minuter, men jag har bara 4,7GB DVD. Jag vet inte vart jag ska ta mig till, hur gör ni, kan man skicka det till DVD pressning och de gör resten, jag har den som .iso fil nu. Jobbat i Encore, söker hjälp!
 2. Hej! Jag jobbar just på i post-produktion av en pjäs jag har filmat in, jag vill få med hela filmen på DVD med omslag/fodral samt bild på själva DVD, finns det några tjänster som gör sådant som ni kan länka eller hur går man tillvägs? Blir det två DVD skivor för 2 timmar lång inspelning samt extra material på 20 minuter och 50-100 bilder? Jag har sett ett par trådar men ingen visar hur processen funkar riktigt, tack!
 3. Tack så mkt! Jag byter frågan här: Hur kan jag exportera en 3D objekt till AE och använda den med 3D-Kameran i AE osv... Jag har kollat & läst om hur man gör men de visar inte direkt HUR, jag har installerat plug-in från C4D i AE. EDIT: Jag har fått in det i AE men nu kommer det inget 3D objekt, istället kommer detta: http://i359.photobucket.com/albums/oo40/ali_ali_ali/WTF.jpg
 4. Tja, Det är som så att jag har bestämt mig att börja med Cinema 4D, jag köpte programmet igår och vill börja jobba med den så fort så möjligt, jag söker efter en/flera sajt där du kan lära dig basics och getting started... Som funkar ungefär som VideoCopilot för AE men jag söker för Cinema 4D
 5. Hej! Tack så hemskt mycket! Ja, allt stämmer, vi ska köpa in bl.a ny mikrofon samt kamera och när det gäller green screen ska vi köpa in ljus. Roligt att få läsa vad andra tycker om sina egna filmer samtidigt blir det lättare att förbättra sig själv :)
 6. Hej, jag skulle precis köpa Canon EOS 550D så hittade jag 600D, är det stor skillnad? Jag kollade på några reviews, och de sa att det var inga stora förändringar... Vad tycker ni?
 7. Hej! Det beror helt enkelt på vart du ska visa den, ska den läggas ut bara på YouTube så ska du helt klart köra på 720p, Musikvideos brukar vara ''snabba'' ändå om du använder slowmotion, från en till en annan så jag rekommenderar dig använda 1080p du får du större upplösning och 30fps fungerar utmärkt!
 8. Ok, tack! Så min sista fråga är, vilken ska jag köpa 7D eller 550D? Vad tycker ni?
 9. Så du tycker jag ska köpa mig 550D eller 7D? Kan du ge mig lite exemplar om skillnaderna mellan 5D mark ii och dessa?
 10. Hejsan! Ska köpa mig en Canon 5D Mark ii efter några otrolig bra reviews! jag ska göra små filmer samt långfilmer och vill få det bästa ''film'' känsla så möjligt, vilka linser borde jag köpa eller annat som skulle kunna förbättra kameran när det gäller filmbranschen. Jag har aldrig använt systemkameror, så det är därför jag söker efter tips.
 11. Ser fint ut, det ända du ska tänka på är att redigera frame-by-frame... Alltså, mellan 0:09 till 0:10/0:11 blir det en snabb förändring på explosionen. Jättebra trackat, en tips är att använda mer ''shake/wiggle'' i videon.
 12. Hej! Det är Ali från Charmosta Productions, första inlägget på Voodooforums hoppas ni gillar den :) Det är som så vi håller på med en serie i namnet ''The Crazy Life'', jag vill gärna höra vad ni har och säga om dessa 3 episodes vi har gjort. Jag står nästan bakom allt, redigering, ljud osv... Ni kommer säkert märka att ljuden är inte alls så bra och det beror på våran mick som funkar inte som den ska... ------------------------------------------------------ The Crazy Life - Episode 1 ------------------------------------------------------ The Crazy Life - Episode 2 -----
×
×
 • Create New...