Jump to content

TheQuo

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Okej, kör CC på min laptop
 2. Testade det men verkar ju extremt opraktiskt tyvärr. Det finns inget suddgummi som man kan måla fram det underliggande videolagret?
 3. Jag undrar om man kan måla fram lager i Premiere Pro? Ni som använt Photoshop kanske fattar vad jag menar. Det så att jag har ett videoklipp, en halvbild på en människa, och på det lagret har jag ett klipp med en ljuseffekt. Just nu kommer ljuset även på personens arm vilket jag inte vill. Kan man på ett enkelt sätt fixa så att man tar bort effekten just här?
 4. Upptäckte precis att helt plötsligt så sitter inte audio & video ihop när jag drar ner på min tidslinje. Alltså både ljudet och videospåret kommer ner på tidslinijen men jag kan inte klicka på ljudet och dra och videospåret följer med. När jag markerar båda spåren så verkar det som att de är link, för man kan välja unlink. Hur fixar man det här? Sen hur gör man om man vill länka ihop ett videospår med ett annat ljudspår?
 5. Någon som vet om och i så fall var man kan få tag i en sån här sugproppgrej för att göra en camera mount till bil?
 6. Undrar om det blir någon skillnad om jag använder hdmi utgången på kameran? Använder USB utgången nu
 7. Jag har en 5D mark II, Nexus 7 (2nd) och appen dslr controller. Det som stör mig är att när jag inte verkar kunna använda hela surfplattans bildyta. När jag väljer full screen liveview så verkar bara en del av surfplattans skärm användas, jag vill kunna använda hela 7 tummen, någon som hur man kan fixa det här?
 8. Vet inte riktigt hur jag ska formulera det hela men jag ska försöka :). Hur gör man om man har ett klipp på tidlinjen, vi säger att klippet är 5 min långt, jag klipper så att den stannar vid en minut, sen lägger jag in andra klipp och sen vid 2 minuter in vill jag att den börjar igen. Hur gör jag det på ett snabbt och smidigt sätt? Hoppas att någon fattade :)
 9. Men hur gör för att inte studiospåret (låten) inte ska påverkas? Jag tänkte det är väldigt lätt att någon av audiospåren som dras ner hamna på studiospårets kanal.
 10. går det att gömma audiospåren på något sätt? Som sagt det är väldigt rörigt nu på tidslinjen, på vissa ställen är det 4 klipp på varandra vilket blir över 20 ljudspår.
 11. Ska in och titta, kan man där ställa in för alla videoklipp? Nej det ser inte ut så på tidslinjen, det blir istället audio 1, audio 2 e.tc
 12. CS6. det som blir när jag drar ner ett klipp på Time lönen är att förutom själva ljudspåret följer det med 6 stycken audio spår.
 13. Det är så att jag har fått i uppdrag att klippa ihop en musikvideo där många av klippen har 5.1 ljud. Eftersom ljuden i klippen bara behövs för att synka med studiospåret så behövs inte alla spåren. Min fråga är alltså kan man göra så att alla spår som dras ner består av ett mono ljud? Sen några fler frågor, osäker på att de fungerar men frågar ändå. :) Går det att "bädda in" ljud och bild? Så att det bara blir ett klipp när man drar ner på Time-linen Eftersom jag inte behöver jobba med ljudet (förutom till att synka med studiospåret), går det att gömma ljudspåret/ljudspåren, så att man h
 14. Jag använder mig av två skärmar när jag redigerar (HP LP2475w), två ips paneler, och jag vill kunna kalibrera bägge skärmarna. Jag använder bland annat Photoshop & Premiere CS6 och känner att det är viktigt att skärmarna visar rätt färger och så. Grafikkortet är det här: GIGABYTE GEFORCE GTX 580 1536MB PCI-E DVI/HDMI | Dustinhome.se Det går inte att kalibrera via NVIDA panelen eftersom det verkar att som att något annat i datorn bestämmer färgerna. Så det blir att när jag har varit inne i NVIDA panelen och ändrat färgerna så ändras de tillbaka efter en stund Jag har även en Spy
×
×
 • Create New...