Jump to content

Orixeds

Members
 • Posts

  25
 • Joined

Orixeds's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Ett nytt klipp jag gjort från när vi åker. Filmad med nikon d5100, och har använt mig av drylins camera slider :)
 2. Ja, använd hjälm överallt när ni åker ;) Fin kamera, fina färger! snygg toeside standup vid 1:11 :)
 3. Jag ser gärna fram emot att se den! Mysig norsk stämning! Men väldigt jobbigt att höra pipljudet vid hans namn hela tiden. Någon annan lösning?
 4. sandisk extreme hd video 16 gb 30mb/s, finns på expert :)
 5. Hejsan! Jag åker mycket longboard och genom att ha en kamera som följer med kan man få en riktigt cool inaction känsla. Ifall jag ska köpa en avchd kamera jag kan hålla i en "hållare" och åka med, vilken kamera ska jag köpa? tacksam för svar :)
 6. Hej! Jag postade tidigare en tråd om en film jag gjort (http://forum.voodoofilm.org/showthread.php?t=30638) och fick då kritiken att jag skulle använda mig av samma slutartid genom hela filmen, vilket jag tydligen inte hade gjort. Jag tog fram kameran och försökte ställa in kameran på att filma 1/160. Men i LiveView verkar det inte alls fungera att ställa in automatisk slutartid, iso och bländare, även ifrån andra som har sagt det. Har jag fel och går det att ställa in slutartiden i filmläge? Tusen gånger tacksam för svar :)
 7. Jag filmade med en Nikon D5100 :) Tack för all kritik ska verkligen ta en titt på slutartiden! Jag tror kameran enbart kan filma i 25 fps på 1080p, så alltså borde jag köra med 1/100s på 25 fps när jag filmar större rörelser?
 8. Gjorde en film när min kompis shreddar longboard och ramlar 1 gång :) Använd hjälm or be a idiot...
 9. Hej! Jag har en film på ungefär 1 gb som jag just nu laddar upp till youtube. Det stod att det skulle ta 180 minuter. Är detta rimligt eller hur lång tid tar det för er att ladda upp? Har jag seg internetuppkoppling?
 10. Testa att använda mpeg streamclip, exportera klippet till quicktime och välj sedan apple intermediate codec och lägg sedan in i FC tidslinje :)
 11. Hej! Finns det någon bra mikrofon som passar Nikon D5100 som inte är allt för dyr? Tacksam för svar :)
 12. Hej! Någon som har något tips där man enkelt kan få tag på runda "PVC-pipes" så man kan bygga en fig rig? Gärna från en svensk sida! Tack :)
 13. Jag klickar på Exportera -> Quicktime movie och sedan på spara. Min senaste film på 3 minuter nästan exakt exporterade jag och fick det till 1,46 GB storlek. När jag sedan ska ladda upp till youtube tar det extremt lång tid även fast jag inte har någon dålig uppkoppling. Jag har ställt in kameran att spela i 720p. Innan alla klippen läggs till i min timeline så konverterar jag dem till Apple Intermediete Codec för bättre stöd i Final cut express. Är det något med detta?
 14. Tjena, när jag har exporterat min video från final cut express så blir filmerna från 1 gb och ännu mer även om de är väldigt korta. Vad händer? Varför blir det så väldigt stort för HD-videos tar ju inte upp så stor plats? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...