Jump to content

Medokin

Members
 • Content Count

  74
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. De lugnt, har redan byggt mig en adapter som funkar helt okej. Köpte delar från ebay samt från en annan kille som sålde liknande delar som "Daniel". Kan posta mer info om nån är intresserad.
 2. Inga extra kostnader. Vad kan en rimlig timlön vara då?
 3. Anledningen till att vi inte gått med på ett pris innan är för att han betalar mig om han använder/gillar min version, och det är okej för mig. Det är inte så att jag slavar för honom, jag jobbar hemifrån i min takt och tycker det är en kul uppgift. Vad kan en rimlig timlön vara? Jag har tidigare jobbat med honom som bomhållare och fick då 150kr/h.
 4. Jag lånar tråden då jag har en liknande fråga och jag slipper starta en ny tråd. Jag håller på att klippa en dokumentärfilm åt en person som jag tidigare praktiserat/jobbat hos fast inte som klippare. Jag har fått i uppgift att klipper jag ner hans version som är ca 1h 20min lång, till att bli ca 56min lång. Jag fick två veckor på mig, har en vecka kvar, och undrar nu, hur mycket jag kan ta betalt?
 5. Jag har en Sony hdr-hc9e och för att få bilden att funka i min webcam eller liknande så måste jag ställa in den på DV och inte HDV, det kanske är likadant på din kamera.
 6. Istället för att starta en ny tråd kan du väll skriva i tråden där din film finns? Nu vet man ju inte ens vilken film du pratar om!
 7. Tycker fortfarande du borde lagt till droppljuden med tanke på att det är ljuden det handlar om.
 8. Förutom det som redan sagts så tycker jag att du borde ha haft med ljuden från dropparna, eller åtminstone synkat dropp-ljuden med dropparna.
 9. Någon som vet ifall Daniel's GG-Holders for 35mm DOF Adapters fortfarande är igång eller har han lagt av? Vill nämligen beställa en del därifrån men har inte fått något svar än. EDIT: Är det någon som vet varifrån jag kan få tag på en gg-holder med eller utan fokusskärm eller vad det heter?
 10. Fixa MPEG Streamclip så kan du konvertera gopro filerna till ett format som är klippvänligt, då kan du använda vilket program som helst i princip. Annars finns det mer info på deras support sida: http://gopro.com/support/
 11. Ja det har jag, jag har samma inställningar som innan och då har jag inte haft några som helst problem.
 12. Det var några månader sen senast jag använde fcp 7 för att överföra från band till dator och nu har jag stött på ett litet problem. När jag öppnar log and capture så kommer inte det vanliga batch fönstret upp, där man kan spola fram och tillbaka i bandet osv. utan det kommer bara upp en ruta där man får välja namn och sen när man klickar på "capture" så startar den inspelningen så att säga. Såhär ser det ut nu: http://i42.tinypic.com/fjgcxi.png Men jag vill ha den här rutan: http://www.avid2fcp.com/images/CC_05.jpg
 13. Jag har sök och sökt men kan inte hitta nått svar. Jag vill animera in olika objekt i en video, ett exempel är den här musikvideon: Kan man måla "frame by frame" i after effects?
×
×
 • Create New...