Jump to content

snibbc0re

Members
 • Posts

  21
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Gear
  Canon 7D + 28mm f/2.8 | Canon hv30 + Opteka Fisheye | Adobe Master Collection CS5 |

snibbc0re's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tackar för sjukt bra kritik! Lite sent svar kanske.. Ja, det kanske var lite onödigt meddelande. Ville mest få fram att klippen är samlade under flera år och vi ville ta med allt, därav kvalitets-skillnad på både skate och kamera. Klippet från spelfilmen är för att hela den konversationen är i början utav låten, och istället för att klippa bort det, eller bara ha ljudet så valde jag att klippa in bilden från serien :)
 2. Har gjort en skatefilm tillsammans med ett par kompisar. Filmad med Canon 7D + redrock rigg, rode videomic pro och Canon HV30. Redigerat i Premiere Pro CS5 och After Effects CS5. Kom gärna med kritik även om det mesta inte är värt att kritisera :)
 3. Det blev en Rode Videomic Pro samt en Redrock Micro DSLR Field Cinema Deluxe Bundle v2! :)
 4. Har fått ett jobb jag skall utföra på lördag åt kanal 5. Och behöver därför köpa mikrofon samt någon typ av rigg för att få bra ljud och stabila tagningar utan skak. Priset "kvittar" (investerar gärna i bättre saker som håller och funkar som dom ska, men givetvis intresserad av billiga lösningar) Hit me!
 5. Har också en hv30. Det funkade fint ett bra tag, sen fick jag samma problem som dig. Uppgraderade till windows 7 och wipps så funkade det igen!
 6. Skaffa dig ett liv och sluta förnedra oss andra. Det där var FÖR bra för att komma från en svensk, som inte ens får gå på systemet!
 7. Grymt jobb! Regnet såg inte ens ut att vara gjort i post. Filmad med 7d?
 8. Ber mod ta bort inlägget, lade upp det via mobilen och det krånglade
 9. Är sjukt impad utav allt du gjort! Önskar jag tagit mig i kragen och lärt mig after effects från grunden, istället för att bara söka upp tutorials när jag behöver göra något spec. med mina klipp. Är lika gammal som dig och visst fan blir man svartsjuk när man ser hur duktig du är. Keep it up :)
 10. Kan tänka mig att ställa upp som kameraassistent. Har inte överdrivet mycket erfarenhet, men har spelat in en del kortfilmer, musikvideos osv. med allt ifrån PD150 till dslr. Hojta om det är aktuellt :)
 11. Riktigt fint! Det enda jag tänkte på var att det kändes som att det blev pixligt när det kom nära. Kan ha varit mina trötta ögon :)
 12. Låter intressant det här. Blir det skillnad på om man använder en sån adapter jämförelse med att bara ändra höjden i after effects, dvs. beskära bilden ?
 13. Det finns många gratisprogram som klarar av det. En kortsiktig lösning är att tanka ner Sony Vegas 90 dagars trial. Där kan du höja volymen på klipp om inte jag minns fel. Sen kan du ju köpa det om du är nöjd med det. Skulle dock rekommendera Adobe Premiere. Om du inte lyckas lösa de så kan du ju alltid spela in ljudet från klippen i t.ex audacity, och höja där. Fast då får du synka allt sen :)
 14. Aha, okej! Stort tack för tipsen! Håller på att få tillbaka min skaparglädje nu när jag bytt upp mig från cs3 till cs5 och kan använda den lilla kraft som finns kvar i datorn. Ska testa så fort jag får tid. Ännu en gång, riktigt bra arbete med videon! :D
 15. Okej. Det låter alltid så jävla enkelt, men när man själv gör det så är det rena mardrömmen. Jag tycker du har fått den där "newschool dslr-känslan" som många vill åt. Otroligt fin skärpa, snygga färger osv. Jag är impad! Jobbar du mycket i gbg-området? :)
×
×
 • Create New...