Gå till innehåll

hasses

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev medlem

Allt postat av hasses

  1. HAHAHAHA! xD Okej, ska vara ärlig då jag knappt orkade se på den i början men den var över förväntningarna!
  2. Wow, jag har problemet att jag inte kan ge särskilt mycket kritik överhuvudtaget. Jag gillade den från början till slut. Alla de snabba bilderna gjorde att man fick med allt som jag som tittare behöver veta. Men om man är "Perfektionist": 1. Killen på fotbollsplanen som gick mot staketet med någon halvt upphöjd högerarm var en gest jag inte hängde med på. Förstod inte om han schasade bort honom? 2. Kände i slutet att scenen var lite övertydlig med bältet MEN jag blev totalt överraskad av sista bilden så jag det fungerade ändå... nevermind. Så... jag hade egentligen inte mycket att komma med förutom att jag älskade den, låten var riktigt bra också. :)
  3. Hej! Söker engagerade personer för att starta en amatör-filmgrupp. Har det mesta som behövs för en produktion från ljudinspelning till bild med kamera-rigg. Det som saknas är personer som har ett kreativt intresse. Bara att PM:a eller skriva här om du/ni är sugna att haka på. Med vänliga hälsningar Marcus H
  4. Lägger upp en kort trailer jag och mina vänner gjorde för två år sedan. Började med att vi skulle göra en kort sketch i köket men slutade med ett helt projekt. Hade nyss upptäckt ljudeffekter vid den här tiden vilket förklarar all överanvändning. Inte mycket till världen men det var ett roligt projekt. Vet redan att det finns mycket fel i filmen men uppskattar ändå kommentarer samt kritik, alltid något man missar :)
  5. hasses

    Godistjuven

    Haha så jäkla bra! Satt helspänd! :)
  6. Älskar verkligen början med alla macro snuttar! Man får verkligen en bild som spelar på fördommar med pistolen som plötsligt kommer i fokus samt tatueringen direkt efter. Inte för att jag säger att tatuerade är kriminella men det spelar verkligen på den lilla fördomen som sitter i bakhuvudet. Den var dock lite för långsam för MIN smak för att hålla mitt fokus, annars gillade jag skådespelarna. För övrigt tycker jag att det är bättre att det blev den digitala tonen på filmen. Det passade i just den miljön :)
  7. Wow, önskar det fanns en "like" knapp här. Otroligt fint filmat, älskar innehållet och berättandet gör att jag inte kan slita mig från dokumentären (mokumentären?)
  8. Gillade den skarpt! Jättesnyggt filmat i större delen av filmen och effekterna var sjukt bra. Förutsägbar men jag anser lite att det är meningen, jättebra budskap!
  9. hasses

    I vansinnets gap!

    Jag gillade den, mest för effekterna samt filmvinklarna. Inte för att jag förstod slutet eller handlingen men med skräck brukar det vara så. :D
  10. hasses

    Manus Kollega sökes

    Tack! :) Ditt inlägg var väl behövt.
  11. hasses

    Manus Kollega sökes

    Tack för din kommentar
  12. hasses

    Manus Kollega sökes

    Tack för din kommentar.
  13. hasses

    Manus Kollega sökes

    Jag kopierar och klistrar in då jag inte orkar skriva något speciellt till dig. Samma sak gäller dock. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska svara här? Tyckte jag skrev i klartext med mitt tidigare inlägg. Vad är det du Tolin vill överhuvudtaget? Skriv gärna en punktlista på de mål du har haft med dina kommentarer/inlägg i detta ärende. Jag kommer på bästa möjliga vis att uppfylla dina mål bara jag slipper ha något med dig att göra. Du har gjort din poäng snälla gå vidare.
  14. hasses

    Manus Kollega sökes

    Helt ärligt vet jag inte vad jag ska svara här? Tyckte jag skrev i klartext med mitt tidigare inlägg. Vad är det du Désirée vill överhuvudtaget? Skriv gärna en punktlista på de mål du har haft med dina kommentarer/inlägg i detta ärende. Jag kommer på bästa möjliga vis att uppfylla dina mål bara jag slipper ha något med dig att göra. Du har gjort din poäng snälla gå vidare.
  15. hasses

    Manus Kollega sökes

    Jag godtar givetvis ditt försök till ursäkt, dock var den ej nödvändig. Eftersom du tydligen uppfattade texten "Notering till alla andra" som menat för dig förstår jag även att du missuppfattade min vink i meningen ".. vilket gör att jag slipper ha att göra med personer som du." Vänligen sluta skriv i denna tråd om dina kommentarers mål ej har med ämnet att göra. På ett annat blad ser jag ingen rättad kopia på texten som jag bad om. Vilket gör mig en aning besviken då jag trodde du kunde bistå med dina språk-kunskaper till en mindre begåvad person. Jag kan inte bry mig mindre i vad en okänd främling på Internet anser om min stavningsförmåga eller något annat för den delen. Något som stör dig? Okej, skriv det till min mejl istället så jag slipper ta dessa onödiga småtjafs. Nu säger jag detta i klartext; VÄNLIGEN SLUTA SKRIV I DENNA TRÅD OM DET INTE HANDLAR OM SJÄLVA ÄMNET. (Eller om ni vill rätta texten i det hela. Det är okej då mina förmågor inte sträcker sig så långt.) Tack på förhand.
  16. hasses

    Manus Kollega sökes

    Låter som en riktigt bra idé! Någon plan hur man börjar eller ska vi träffas först och diskutera saken?
  17. hasses

    Manus Kollega sökes

    Hum, inte för att låta tråkig, om jag hade bett om en kommentar angående mitt språk så hade jag gjort en extra punkt för det. Tack i alla fall för att du bidrar med upplysningar som denna. Om du kan vara riktigt schysst kan du gärna ta och rätta detta inlägg samt denna kommentar vilket gör att jag slipper ha att göra med personer som du. Notering till alla andra: Jag söker inte någon som rättar mina stav/grammatiska fel. En person med fantasi och viljan att göra något är mycket mer åtråvärt.
  18. Hejsan! Jag söker en kollega, manus medarbetare, ny kompis, författare eller vad man nu kan kalla det. Finns det någon som önskar att samarbeta med manus författandet? Jag pratar om att vi: *samarbetar antingen med samma manus eller läser/ger synpunkter på varandras egen skrivna. *har kontakt antingen via Internet eller via möten. *sätter upp deadline samt mål med vårat manus författande. *är ärliga mot varandra. *åtminstone filmatisera ett manus vi har gjort själva. Det är grunden för det jag har i åtanke bakom detta utrop :) Behöver inte alls följa dessa punkter, men det hade varit intressant. Är någon intresserad? Hör av er i så fall! Kontakt till mig förutom här: Skype: Yohasse E-post: marcus.h90@gmail.com
  19. Jag anser att skådespelarens uttryck är det viktigaste i en film utan dialoger. :) Människor uttrycker sig ändå mest med kroppsrörelser, blickar och gester. Orden är mer en riktlinje för hur gesterna ska tolkas. Jag gillar din idé skarpt, börjar tänka lite på "The box" just gällande mystiken omkring en knapp. :D
×
×
  • Skapa nytt...