Jump to content

Zeruel82

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 1. Någon som känner för lite klassisk stick fighting? : ) Filmen är som vanligt gjord med en telefon-app.
 2. Här är mitt lilla hobbyprojekt, som jag lagt ner ca 150 timmar på att göra. Började 2008, tog en "liten" paus på fem år, och har nu gjort flmen färdig. Budget: 0. Totalt antal personer inblandade: 2 Genre: Action/skräck/fantasy/drama Filmen handlar om en person som endast kommer ihåg ett fåtal år tillbaka i tiden, och han vet inte varför, eller vad som hände innan dess. Plötsligt kommer en stor, maskerad person in och försöka mörda honom. Han överlever, men mördaren ger sig inte. Mer och mer av hans bakgrund, och om mördaren, avslöjas bit för bit ,fram till det dramatiska slutet.
 3. Den här serien börjar till största delen som en komedi men övergår mer och mer i drama mot slutet. Den är gjord med Android-appen FlipaClip.
 4. (Från mig I alla fall.) Var inte blyga nu, säg vad ni tycker! (Jag är van vid väldigt hård kritik, så håll inte tillbaka :)
 5. Eftersom jag är så rastlös så gör jag oftast en film I veckan, och här är månaden skörd. Kanske något som tilltalar någon? (eller kanske inte)
 6. Nice! Hur långt bort/upp kan du flyga, dvs hur långt når signalerna ungefär?
 7. Ajdå, går det inte att köpa något liknande färdigmonterat/inställt?
 8. Vad pratar vi för prisklass för denna finfina filmutrustning? Vill ha : )
 9. Snyggt! Hur är det filmat? Med nån liten flygande fjärrstyrd sak med kamera?
 10. Min senaste animerade kortfilm: Gjord med en gratis telefon-app (FlipaClip) och redigerad med Windows Movie maker.
 11. Här kommer sista lektionen. Om ni inte känner er fullt utbildade efter detta så är det nog kört. (Denna film bör ej ses av personer som gillar strutsar väldigt mycket.)
 12. Jag har alltid misstänkt att det är något märkligt med den där gardinen, eftersom jag ofta hört märkliga ljud därifrån. Nu lyckades jag äntligen få med det hela på film:
 13. Ingen som ville bli utbildad? Här kommer en chans till, och den här gången har jag till och med bemödat mig med att lägga in lite musik och färglagt bakgrunderna också.
 14. Noll spänn I budget. Ööh, är du säker på det...? Ser bättre ut än så.
 15. Pedagogisk djurfilm för barn ålder 1-3. Går dock jättebra att titta på om du fortfarande är ett barn I sinnet, som jag. Så... lärde ni er något...?
×
×
 • Create New...