Jump to content

hasses

Members
 • Posts

  20
 • Joined

Personlig information

 • City
  Skövde
 • Job/title
  Telesupport
 • Name
  Marcus

Filmskapande

 • Influences
  Scrubs, HIMYM,
 • Interests
  Komedi serier.

hasses's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. HAHAHAHA! xD Okej, ska vara ärlig då jag knappt orkade se på den i början men den var över förväntningarna!
 2. Wow, jag har problemet att jag inte kan ge särskilt mycket kritik överhuvudtaget. Jag gillade den från början till slut. Alla de snabba bilderna gjorde att man fick med allt som jag som tittare behöver veta. Men om man är "Perfektionist": 1. Killen på fotbollsplanen som gick mot staketet med någon halvt upphöjd högerarm var en gest jag inte hängde med på. Förstod inte om han schasade bort honom? 2. Kände i slutet att scenen var lite övertydlig med bältet MEN jag blev totalt överraskad av sista bilden så jag det fungerade ändå... nevermind. Så... jag hade egentligen inte mycket att komma med förutom att jag älskade den, låten var riktigt bra också. :)
 3. Hej! Söker engagerade personer för att starta en amatör-filmgrupp. Har det mesta som behövs för en produktion från ljudinspelning till bild med kamera-rigg. Det som saknas är personer som har ett kreativt intresse. Bara att PM:a eller skriva här om du/ni är sugna att haka på. Med vänliga hälsningar Marcus H
 4. Lägger upp en kort trailer jag och mina vänner gjorde för två år sedan. Började med att vi skulle göra en kort sketch i köket men slutade med ett helt projekt. Hade nyss upptäckt ljudeffekter vid den här tiden vilket förklarar all överanvändning. Inte mycket till världen men det var ett roligt projekt. Vet redan att det finns mycket fel i filmen men uppskattar ändå kommentarer samt kritik, alltid något man missar :)
 5. Haha så jäkla bra! Satt helspänd! :)
 6. Älskar verkligen början med alla macro snuttar! Man får verkligen en bild som spelar på fördommar med pistolen som plötsligt kommer i fokus samt tatueringen direkt efter. Inte för att jag säger att tatuerade är kriminella men det spelar verkligen på den lilla fördomen som sitter i bakhuvudet. Den var dock lite för långsam för MIN smak för att hålla mitt fokus, annars gillade jag skådespelarna. För övrigt tycker jag att det är bättre att det blev den digitala tonen på filmen. Det passade i just den miljön :)
 7. Wow, önskar det fanns en "like" knapp här. Otroligt fint filmat, älskar innehållet och berättandet gör att jag inte kan slita mig från dokumentären (mokumentären?)
 8. Gillade den skarpt! Jättesnyggt filmat i större delen av filmen och effekterna var sjukt bra. Förutsägbar men jag anser lite att det är meningen, jättebra budskap!
 9. Jag gillade den, mest för effekterna samt filmvinklarna. Inte för att jag förstod slutet eller handlingen men med skräck brukar det vara så. :D
 10. Tack! :) Ditt inlägg var väl behövt.
 11. Jag kopierar och klistrar in då jag inte orkar skriva något speciellt till dig. Samma sak gäller dock. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska svara här? Tyckte jag skrev i klartext med mitt tidigare inlägg. Vad är det du Tolin vill överhuvudtaget? Skriv gärna en punktlista på de mål du har haft med dina kommentarer/inlägg i detta ärende. Jag kommer på bästa möjliga vis att uppfylla dina mål bara jag slipper ha något med dig att göra. Du har gjort din poäng snälla gå vidare.
 12. Helt ärligt vet jag inte vad jag ska svara här? Tyckte jag skrev i klartext med mitt tidigare inlägg. Vad är det du Désirée vill överhuvudtaget? Skriv gärna en punktlista på de mål du har haft med dina kommentarer/inlägg i detta ärende. Jag kommer på bästa möjliga vis att uppfylla dina mål bara jag slipper ha något med dig att göra. Du har gjort din poäng snälla gå vidare.
×
×
 • Create New...