Jump to content

Ny Fet Plugg Till Premiere Och AfterEffects !


editART

Recommended Posts

Har lyckats att få tag på en "testversion" av pluggen. Snabb som attan på att beräkna stabiliseringen. Finns egentligen bara två inställningar för pluggen, hur mjuk man vill att bildstabiliseringen ska vara samt hur stor del av bilden som man vill att pluggen ska få använda till stabiliseringen.

 

Gjorde en liten test, gick helt enkelt rakt fram med min XM-2:a, lagom skakigt foto. La på pluggen och 1 minut senare hade jag en steadycam åkning, otroligt! Med tanke på att den bara kostar 1000 spänn så är detta mitt nästa köp. Jag är mycket imponerad!

 

Ha de

Link to comment
Share on other sites

Oj oj vilket grupptryck, shit. Har faktiskt beställt den nu, får se när den droppar ner. Kostar ju bara 1000 spänn, spring o köp! ;) Jag kan iallafall säga att den är väl värd pengarna, men jag skulle nog inte köpt den förrens jag testat.

 

En bra sida för nyheter om nya pluggins till AE,Max m.m, kolla in http://www.proeditor.net Där finns även länkar till alla tillverkare av programmen och pluggarna, obs inget olagligt, bara information!!

 

ha de

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

SteadyMove tror jag bara finns bundlat med Premiere Pro och SteadyMove Pro att köpa... vet inte hur det är med testversioner osv.

 

Däremot har samma företag (www.2d3.com) gjort ett program mer dedikerat till proffs vid namn boujou som faktist har en demoversion!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...