Jump to content

Filip

Members
 • Posts

  89
 • Joined

Personlig information

Filmskapande

 • Influences
  influenser från Arnold Schwarzenegger och Nick Nolte
 • Interests
  Musik, Feta fightingfilmer, skata

Filip's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hejsan Filip!

   

  Mitt namn är Alexander och jag tillhör filmteamet Phoenix Productions, just nu 5 medlemmar. Våra filmer kan ses på youtube, sök bara på PhoenixProd så kommer dom upp. Jag kontaktade dig för att vi behöver medlemmar för att bl.a göra bättre filmer och för att om vi blir 10 medlemmar kan vi tjäna 2000 per år, vi får direkt bidrag ifrån kommunen. Om du är intresserad eller vill gå med i gruppen kontakta mig på min email (AlexanderWall_525@hotmail.com)

 2. Här är en musikvideo jag gjort till en låt av Ultraljud som heter Better Days. Det är inget egenfilmat utan ihopklippta grejer från gamla 70-talsdokumentärer om rymden, kolla gärna in den och skriv va du tycker! /Filip
 3. Jag vet inte, kollade mycket på he-man när jag var yngre. När jag såg ett avsnitt härom veckan fick jag inspiration :) Gillar Skeletors karaktär väldigt mycket.
 4. Jag har gjort en musikvideo till Familjens låt Feber, Kolla gärna in den och säg vad du tycker! /Filip
 5. the machinist Men den är ändå jäkligt bra
 6. Vet någon nåt speciellt moment i nån film som är riktigt kasst, det värsta jag vet hittils måste vara Young Jean-Claude i Bloodsport, fast den är ju inte värsta storfilmen ändå...
 7. Ja jag har sett american ninja 3, som sägs vara den sämsta av alla american ninja filmer. Den är sjukt rolig. Jag har hört att det finns en skräckfilm från 80-talet med Harald träutiger som är på engelska, men har inte lyckets hitta den..
 8. Jag såg just Bloodsport med Jean-Claude Van damme från 1988. I en scen är det en tillbakablick på när han är ung, och jag tror att skådisen som spelar young Jean-claude är den ultimat sämsta skådisen nånsin. Inte nog med att han verkar helt retarded så är han även dubbad så att med sjukt ful brytning (kanske för att låta som Jean). Kan nån tipsa om nån dålig skådespelarinsats, jag vill gärna se.
 9. Finns det nåt program/ funktion i After effects som kan maska automatiskt. T.ex. om jag har statisk kamera och nån rör sig i bilden, så kan den "se" det som rör sig och maska det automatiskt..
 10. [citat=_nemo_]...Sin City 2...[/citat] Holy Shett! kommer den redan nästa år!? Fan va grymt
 11. [citat=gorse] Och philip, MP3 är inte olagligt lika lite som MP3-spelare. Det är inte heller olagligt att ladda ner film och tekniken för fildelning är inte heller olaglig.[/citat] Alltså det har jag väl inte sagt heller? Jag försöker inte rättfärdiga nån olaglig fildelning, jag säger ju bara att jag tror inte företag hade satsat på mp3 spelare och och kunnat tjäna pengar på dem, för den lagliga fildelningen är inte alls lika utbred.
 12. [citat=vilcans] En sak som stör mig är att folk sätter likhetstecken mellan fildelning och piratkopiering. Eller mellan mp3 och piratkopiering. Alla dessa tekniker går att använda både på lagliga och olagliga sätt. Du kan lätt fylla en mp3-spelare på 60 GB med lagliga mp3:or om du bara orkar bryr dig.[/citat] Jag tror ändå att dessa mp3-spelare har uppkommit som ett sätt att tjäna pengar på den olagliga fildelningen,.. Jag tror inte mp3n hade varit så stor om det inte var så lätt att få tag på mp3s i stora mängder som det är.. Det är inte förvånande att företag som t.ex. Sony gör så, men det är väl lite dubbelmoral på nåt sätt?
 13. Jag tycker de flesta filmer på bio idag är ganska lika varandra, jag tycker det släpps jättebra filmer på bio, man har liksom fått inpräntat att man skall tycka om det. Fildelningen har gjort det möjligt för mig att upptäcka annorlunda kultur, t.e.x. filmer som skiljer sig från "hollywood-stylen". Det tycker jag är jättebra. En sak som jag stör mig på är att många storföretag driver kampanjer mot fildelningen samtidigt som de försöker tjäna pengar på den. T.e.x. att tillverka en mp3-spelare 60GB och möjlighet att visa film som man lagt in från datorn. En sån produkt är ju självklart anpassad för dagens fildelning. Man skall liksom ha en mp3 med 8000 mp3-låtar men man skall inte ladda ner dom? Det är väl lite dubbla budskap?
 14. Jo Fredrik Lindström är en jättebra forskare tycker jag. Han ger forskarna ett ansikte utåt. Men man kan jallafall säga med säkerhet att man säger hejdå (fast på engeska då)när man lägger på i USA, precis som i Sverige, eller?
 15. Grym idé! 3d studio max kan man ju göra lite filmer, men det är ju mer anpassat för korta renderingar med väldigt avancerade inställnigar, och som kanske inte kostar 30 lax
×
×
 • Create New...