Jump to content

Hjälp med Animationer etc för kortfilmer om framtiden


Hans Starlife

Recommended Posts

Hej! Jag är en visionär/futurist som just nu jobbar med ett fritidsprojekt med syfte att hjälpa folk att vidga vyerna och se de riktigt långsiktiga perspektiven i tillvaron. Tanken är att sammanställa en serie fantasieggande kortfilmer för YouTube/Internet med fokus på t.ex. utveckling, framtiden, transhumanism och universums mysterier. Runt detta vill jag gärna samla några (frivilliga) medarbetare som kan hjälpa till med de mer tekniska bitarna.

 

Speciellt undrar jag om det finns någon därute som är bra på digital animation av realistiska karaktärer och ansikten? Idén är att illustrerara utvecklingen mot Artificiell Intelligens, genom att skapa en animerad clone/kopia av mig själv, och sedan inkorporera denna i filmerna. Men även hjälp med t.ex. själva filmandet, redigering och webdesign/marketing välkomnas. (Och sedan delar vi givetvis på ära & berömmelse och allt sånt där...)

 

Själv håller jag till i södra Sverige, men mycket kan ju göras på distans. Gärna redan nu under sommaren, så hör av dig om du är nyfiken!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...