Jump to content

Uppsala filmteam söker folk till producent och regissörs avdelningen


Filmmanen
 Share

Recommended Posts

Hej Uppsala Filmteam söker just nu folk till regissör och producent avdelningen i föreningen vi samarbetar med Uppsala student Tv(Ustv) och har studio i deras lokaler då vi är en ideel förening så måste allt arbete göras ideelt då vår budget är bidrags baserad och inte får användas till lön. allt arbete gör vi på fritiden däremot som medlem kommer du få tillgång till studion och utrustning gratis. intressant? skicka en intresseanmälan till Uppsalafilmteam@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Hej:) vi har en webbsida där våra filmer ligger men den är under konstruktion just nu så dem går inte att se på sidan inte heller går det att gå in på sidan. när vår webb-ansvarig har uppdaterat den så kommer den vara uppe igen. är det något speciellt ni undrar över om oss?

Link to comment
Share on other sites

Det vore ju intressant att veta typ vad som helst. Eftersom ni söker just regissörer och producenter, som ju antagligen förväntas lägga ner en hel del tid och engagemang. Vad vinner jag - eller någon annan för den delen på att producera genom er istället för att göra det på egen hand? Som jag ser det så beror det mycket på var ni själva lägger nivån - alltså vad ni gjort och vilka ni är. Hur många ni är, vilka resurser ni har. Söker ni någon som kanske filmat mycket och vill prova på att regissera/producera, eller söker ni folk som redan har erfarenhet av en del småstora produktioner?

 

Om fallet är sistnämnda tror jag det finns all anledning att redovisa så mycket ni kan - för att locka in folk. För just nu känner jag ingen som helst motivation att söka, men vem vet ni kanske är en riktigt grym förening! (jag är redan med i ett par kreativa föreningar). Men sälj in det! Så kommer ni att få med fler och kanske framförallt bättre personer :).

Link to comment
Share on other sites

Facebook gruppen är sluten om du menar Facebook sidan så använder vi oftast aldrig den vad jag vet då det inte är min avdelning att sköta den utan facebook användaren och facebook gruppen om du menar den vi är aktiva men du har helt rätt i att den borde användas bättre men det är som sagt inte min avdelning.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...