Jump to content

Söker en stjärna på Motion Graphics/Animation


znexxz

Recommended Posts

Hej kul att du hittat hit!

 

Jag söker dig som är duktigt på Animation/3D/Motion Graphics för att göra en instruktionsfilm, likt de som visas under säkerhetsgenomgång på flygplan, för en nöjespark som öppnar i Södra Sverige i sommar 2013! Blir ditt arbete lyckat och båda parter är nöjda med samarbetet kan ytterliggare projekt läggas till som t.ex animerad reklam film/affisch och reklam design.

 

Vad får du i utbyte? Vi ger dig möjlighet att pröva dina vingar för ett verkligt projekt samt exponering för ditt arbete på hemsida samt oss som referens på ditt CV! Vet att det finns många talanger där ute vara arbete fastnar på hårddiskarna och aldrig får se verklighetens ljus och få erkännande för sina designkunskaper! Ta chansen och få ditt material publicerat!

 

Kontakta mig inte här på forumet utan skriv ett mejl och beskriv dig själv samt bifoga något du gjort och dina kunskaper till: Nojesparken@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Så jäkla roligt att läsa hur ni förvrider det hela till att det är stackaren som ska jobba gratis hos er som tjänar på det... Ni har säkert frågat runt och insett hur mycket det kostar och vill utnyttja någon arbetslös person, lite lågt tycker jag!

 

Kan inte jag och mina polare få komma över och köra paintpall hos er gratis i en vecka eller två? Ni har mycket att vinna på det! Ni får erfarenhet av hur det är att ha kunder, sedan att det kostar er en hel del att göra det gratis är bara ett plus, för ni kan sätta oss som kunder på er hemsida och inte minst så får ni ju "pröva era vingar"!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...