Gå till innehåll

Mixning/Mastring, Grading & Grafisk Design för Independent-Långfilmen THAE


Fågelström

Recommended Posts

THAE är en independentlångfilm producerad utanför systemet. Filmen kretsar kring den karriärlystne amerikanska reportern Hugo Allen som under många år arbetat sig uppåt inom ett mindre amerikanskt broadcastingbolag. Hugo drömmer om sin egna talkshow men anser att han slavat tillräckligt på bolaget och börjar tröttna. Så när Paul erbjuder Hugo sin egen talkshow, om han först åker till Sverige för att göra ett reportage om det påstått glamourösa Trollywood, är valet enkelt. Uppdraget är att dokumentera ”sex, glamour and celebrities” i Trollhättan. Hur svårt kan det vara?

 

Efter trettio dagars inspelning och två års hårt arbete är nu filmen i postproduktion. Vi söker nu efter ett kompetent och kreativt team som vill komma in i processen för att bistå med nya tankar och idéer.

 

Grafisk Designer: THAE behöver en nytänkande, kreativ grafisk designer med mycket idéer som har förmågan att lyfta ett projekt till en ny nivå med grafisk design! Någon som vill skapa en unik stil för ett unikt projekt.

 

Grading: THAE är ett speciellt projekt då filmens visuella stil skiljer sig mellan scener, allt ifrån svart-vitt och dokumentärt till hög amerikansk TV-kvalitét. Vi behöver en gradare som har förmågan att skapa kreativa lösningar med professionel kvalitet utan att förlora filmens dokumentära stil.

 

Mixning/Mastring: THAE har en dokumentär stil vilket måste bevaras i ljudarbetet på ett professionellt sätt med bra register, nivåer och trovärdig ljudläggning. Ett utmanande men mycket spännande projekt att ljudlägga och mixa&mastra.

 

Produktionen är producerad av passionerade ideella krafter. Vill du jobba med ett unikt och nyskapande projekt där vi trotsar normen för hur långfilm ska ”vara”, så är THAE projektet för dig. Kompensation diskuteras individuellt.

 

Vid intresse; Maila fagelstrom@hotmail.com

bråk.jpg

bil.jpg

05 Red fish 3.jpg

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...