Jump to content

Filmare sökes i GBG för komedisketch


stinky

Recommended Posts

Hej!

Det här är kanske för långsökt, men jag testar!

Jag har funderat en hel del på att skapa en komedisketch, jag har ett koncept färdigt i runda drag och behöver någon som har utrustning och är sugen på att filma. Antar också att det krävs en "leap of faith" för det är aningen absurda idéer jag vill få med och jag tror nog vi någorlunda måste vara överens om konceptet för att det ska vara möjligt :D.

 

Detta görs helt och hållet för skojjsskull/träning/stimulera kreativitet, så det finns ingen budget.

 

Hoppas någon är sugen, kommer nog garanterat bli kul om inget annat!

Link to comment
Share on other sites

Låter som en kul idé, behöver du folk som t.ex. skådespelare eller någon som du kan bolla idéer med? I så fall finns jag här, jag har även planerat ett videokamera köp ett tag nu så jag bör kunna filma, är inte helt ny direkt på det området.

Link to comment
Share on other sites

Hej! Ett par som visat intresse nu, kul! Det konceptet jag funderat på kan nog närmast jämföras med Borat-stuket. Dvs. en extrem karaktär utan någon som helst självinsikt som interagerar med andra. Jag har en hel del idéer om innehållet, scenarior, dialoger, klippningen, musiken etc. Men som alltid med humor så går det liksom inte att förklara mer ingående i text, det blir så jävla torrt utan kontext :) . Men vissa scenarior kräver andra skådespelare medan andra scener är det tänkt att faktiskt interagera med ont anade människor och försöka få deras spontana reaktioner på film. Jag är hemskt gärna intresserad av andra koncept inom komedisketcher, och det verkar vara andra som är intresserade med så om folk är sugna så kan vi dra ihop något och brainstorma lite i framtiden, jag ställer gärna upp med hjälp! Men med risk för att låta som en tight-ass så är jag relativt säker på hur jag vill forma just det här konceptet och behöver folk som kan lita på det, sen får det bära eller brista :).

 

mvh.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...