Jump to content

hur skapar vi vårat egna humor-program?? hjälp oss!


jhani

Recommended Posts

Hejsan, är en tjej på 17 år, jag och två vänner har tidigare haft kontakt med Lasse Frid (regissör) då vi gjorde ett par ganska oseriösa videos och la ut på youtube. Han såg då dessa filmer och tog kontakt med oss och bad oss göra en "reklam film" för det länet vi bor i. Och det gjorde vi och han tyckte vi var grymma, men nu är min fråga till er.. Jag och mina två vänner har länge gått och grubblat på att starta ett eget humor-program, men hur går vi till vägas? jag menar, det behöver liksom inte vara en underhålling på hur många minuter som helst. Till en början med kanske 15 till 20 min? jag behöver er hjälp, hur bör vi går till vägas? vi vill sända det till SVT.. men vad behöver jag veta?

 

Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Ni bör väl börja med att tänka ut lite konkreta idéer. Sedan börja pula på ett manus. Och när ni vet typ exakt vad ni vill göra så kan det vara läge att kontakta SVT. Bara lite egna funderingar. Allt det här har du säkert tänkt på själv. Så detta svar är nog rätt onödigt. Lycka till.

Jag tycker själv att jag är rätt klok och sådär, så jag hjälper gärna till. Höh. Heje.

Link to comment
Share on other sites

ni kanske kan fortsätta lägga upp grejer på youtube, typ en webserie eller sketcher? och försöka få spridning på dessa, sedan ta kontakt med tex svt, någon lokalkanal eller produktionsbolag och visa vad ni har gjort. försök få klart vad det är för format ni vill jobba i, ska det vara sitcom, sketchprogram, live, etc. lycka till :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...