Jump to content

Storm Movies söker ett antal filmarbetare till sin nästa film ”Så, han är bög”.


STORM Movies

Recommended Posts

En kortfilm på cirka 5 minuter, dialogdriven komedifilm.

Filmen kommer att spelas in under 4 dagar (mån 3/1 till tors 6/1) i Göteborg.

Nu jobbar vi för fullt med förproduktion.

 

Synopsis:

 

Alex, Johan och Marcus känner varandra väl, men det är något som Marcus inte berättat. Alexs flickvän Vera har fått veta att Marcus är homosexuell, så hon berättar det för Alex och Johan, vilket leder till att de diskuterar och tjafsar vilt om vem av dem två Marcus helst skulle vilja ligga med.

 

 

 

Just nu söker vi personer som tycker om att göra film och som vill vara med och hjälpa till på en rolig filminspelning. Hur mycket film man gjort innan är inte det viktiga utan snarare att man är ambitiös och intresserad av att lära sig nytt. Vi gör produktioner med jämna mellanrum och personer vi trivs med har chans att få en mer permanent plats i filmteamet på sikt.

 

Eftersom detta är klassat som en ”hobbyproduction” kan tyvärr ingen ersättning utbetalas till någon. Filmen beräknas inte gå med vinst. Vi ser det istället som ett roligt tillfälle att få göra film, skaffa sig nyttig erfarenhet och skapa nya kontakter.

 

Fullständigt manus skickas till intressanta personer efter intresseanmälan.

Tveka inte att höra av dig om detta låter intressant!

 

 

Om oss:

 

STORM Movies är unga filmskapare från Göteborg som gör korfilmer. Vi strävar efter att jobba så professionellt som möjligt. Målet med våra filmer är att skicka dem till olika filmfestivaler och att de skall bli visuellt snygga. Därför jobbar vi mycket med visuella effekter. Vi lägger mycket tid på det kameratekniska och varje film betyder ett tekniskt framsteg.

 

Vår senaste film ”Drömmen om Marie - En film om Peter” van Framejuryns hederspris 2010. För tillfället är vi utspridda och pluggar på olika filmskolor i landet men till jul träffas vi i Göteborg och tänkte producera vår nästa film.

 

 

Hoppas du vill vara med oss och göra denna film till något alldeles speciellt. Vi kommer ha väldigt kul under inspelningen.

 

Hälsningar

STORM Movies

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...