Jump to content

Jag behöver en gubbe.


error11

Recommended Posts

jag tror voodoofilm och filmcafé sammarbetar faktiskt, för jag blev automatiskt medlem där när jag blev medlem här på voodoo.. Jag vet iallafall att Peter Dahlgren och Robert Selin är polare eftersom Robert är min blivande lärare och han nämnde att han var god vän med Peter..

 

för att besvara på error11:as fråga så tycker jag du ska fråga alla gubbar du känner om inte du hittar nån på filmcafé.

Link to comment
Share on other sites

Jag är fyrtioett, men om jag kallar mig gubbe vet jag inte. Men om det är en gubbe du vill ha bör han nog vara närmare 60 om det skall se ut om en gubbe. Har ni ingen teaterförening där du bor? Nästan varenda stad har ju en. I vår by dyker det upp affischer vid bykioskens anslagstavla av trä, när teaterföreningen har nya föreställningar åtminstone nyårsrevyn. Arnars är komunens föreningsregister en bra källa. I bland har de en aktivtetsbroshyr de delar ut till de som frågar.

 

Jag tänkte sätta upp en lapp i affären där jag bor. Men så bor jag som sagt i en liten håla också.

Link to comment
Share on other sites

Teaterföreningar!

 

Har du provat med det? Det finns många gubbar och gummor som är med i teaterföreningar och deltar gärna i filmprojekt, så har vi kommit i kontakt med dem i alla fall.

 

[citat=lilla_farbrorn]jag tror voodoofilm och filmcafé sammarbetar faktiskt, för jag blev automatiskt medlem där när jag blev medlem här på voodoo.. Jag vet iallafall att Peter Dahlgren och Robert Selin är polare eftersom Robert är min blivande lärare och han nämnde att han var god vän med Peter..

 

för att besvara på error11:as fråga så tycker jag du ska fråga alla gubbar du känner om inte du hittar nån på filmcafé.[/citat]

 

Jo, det finns ett litet samarbete mellan oss, men blir man medlem på Filmcafé blir man inte automatiskt medlem här - eller vice versa. Det skulle vara att kränka den personliga integriteten (att dela användaruppgifter).

Link to comment
Share on other sites

Filmcafé var en riktigt bra idé - samma dag som annonsen lades in hade jag fått nästan tio svar innan lunch. Grymt positiv överraskning.

 

Och teaterföreningar är en bra ide - jag traskade faktiskt bort till scenskolan här i Malmö och lämnade en lapp.

 

Och, okej då. Jag kanske inte skulle beskriva pappa som en gubbe-gubbe.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pröva med PRO.

 

Här i Östersund visade det sig att dom hade en liten teatergrupp och dom var så glada över att få arbeta med oss - och tro mig, det dom råkade ut för i Kraftverk 3714 är precis allt sånt som jag inte (jag hade fördomar!) pensionärer skulle ställa upp på. Dom hade så roligt och dom var väldigt, väldigt duktiga. Naturliga och lättregisserade. Fan, jag är fortfarande impade över Gunnar, Ann-Mari, Bjarne, Doris och resten av gänget! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...