Jump to content

Ondskan 2 i produktion


lilla_farbrorn

Recommended Posts

Citat Voodoofilm.org:

 

Lagom till våren börjar inspelningen av Ondskan 2 som ännu går under arbetstiteln Ondskan 2: Ännu mer Ondska. Filmen har preliminär premiär i början på sommaren 2005 och är en fristående fortsättning på Mikael Håfströms biosuccé Ondskan (2003) som bland annat vann bästa film i Guldbaggegalan 2004.

 

Regissören är Sveriges nya filmgeni Martin Munthe som debuterade tidigare i år med Camp Slaughter (2004) vilken blivit kritikerrosad för sina mästerliga karaktärsporträtt och drivna dialog.

 

Än en gång spelar Andreas Wilson Jan Guillous alter ego Erik Ponti och gjord efter ett originalmanus av Jan Guillou som för närvarande är mycket förtegen om handlingen.

 

Men så mycket är känt att Erik från första filmen vuxit upp och blivit en erkänd författare som tycker om att lägga näsan i blöt. Resten av filmen beskrivs som en lång blodig hämndodyssé där Ponti blir falskt anklagad och jagad för att vara en hemlig svensk agent. Hans hämnd blir brutal då han bland annat spränger hela centrala Stockholm och halva Operan i bitar.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Haha ja minsann där ser man.. men om herr Munthe inte har i åtanke att verkligen göra den filmen, så tar jag gärna själv uppdraget att producera. Av "nyheten" att döma så säger jag bara: "detta kommer bli succé!". Helt i stil med den gamla filmen, där jag dock tycker att Erik kunde sprängt skolan i slutet.. för den goda sakens skull liksom =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...