Gå till innehåll

ante74

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Utmärkelser för ante74

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Micke har varit otrogen mot sin flickvän och hon sparkar ut honom från deras hus. En vecka senare anländer en mystisk låda till honom... Genre: svart komedi (?) Kamera: Canon 550d.
  2. Spontana tankar: * Trevlig film, snyggt filmat * Varför har jag aldrig åkt longboard? * Sommarkvällarna är bäst i norrland :)
  3. Ha, ha bästa kortfilmen jag sett på det här forumet på ett bra tag.
  4. ante74

    Konvertera till 422

    Prores filerna BLIR stora men samtidigt väldigt lättredigerade (hårdvarumässigt) en anledning till detta är väl att det är en så kallad I-frame codec (varje bildruta innehåller all information själv istf att hänvisa till andra bildrutor - läs mer på wikipedia eller här på voodoofilm om I-frames). Hårddiskar är billiga nuförtiden så jag redigerar alltid i prores 422 när jag redigerar HD-film.
  5. Det har dykt upp en "petition" på nätet som kräver en firmware update till canon 500d liknande den som canon släppt till 5D dvs manuell aperture,shutter,iris. http://www.petitiononline.com/firm500d/petition.html Tyckte det kunde vara intressant eftersom många här (i alla fall jag:) funderar på en dslr med videofunktion
  6. Grymt bra film - rolig och snygg! Jag gillade till skillnad från några andra bullet-time sekvensen trots att den som sagts tidigare är tagen direkt från Andrew Kramers tutorial (antar jag?).
  7. ante74

    Die Hard Remake

    Imponerande! snyggt jobbat..
  8. Ha ha, oj vad jag garvade när jag såg trailern, känner på mig att detta är en film i min smak.
  9. Någon som vet ifall man kan köpa eller på annat sätt få tag i tex "Virus" (2006)av Jerker Josefsson eller Moroii (gjordes nån gång i slutet av 90-talet på mediautbildningen i Kalix? Tycker det är grymt roligt med svenskproducerad genre-kortfilm, köpte "swedish horror" dvd:n direkt den kom ut :) Vet ni som sagt om man kan få tag på dessa filmer eller har förslag på andra filmer i samma genre som jag missat så posta här tack...
×
×
  • Skapa nytt...