Gå till innehåll

miss.m

Medlemmar
  • Inlägg

    34
  • Blev medlem

Allt postat av miss.m

  1. Tack för alla tips.. Det har börjat komma igång, än så länge statistroller (med massa olika produktionsbolag), men det är alltid något!! Plus att jag fått träffa solk som älskar att agera lika mycket som jag! Har även kommit på att jag gärna vill jobba bakom kameran med så skall kolla upp vad man kan arbeta med där..
  2. hej hej. Jodå jag kämpar med det :) tackar som frågar. Har fått kontakt med en jättetrevlig independent filmare som verkar lovande skall bli superkul i sådana fall.

  3. Ja jag har fått PM med hjälp som hjälpt, jobba med indie film men det spelar ingen roll jag vill bara jobba med film så ;)...Jag det stämmer det du säger om statist.se jag har ingen partybild med ingen bra heller. Mina bilder är inte så fina men jag har tagit kontakt med en bekant som jag fick reda på även är fotograf ;))) så jag skall be honom hjälpa mig för en slant och så tänkte jag ha lite olika ansiktsuttryck i bilderna, för annars ser man kanske lite intetsägande ut? eller?
  4. Jag måste återigen bara tacka alla er för eran hjälp, jag är oerhört tacksam. TACK :)
  5. Åh gud vad sockersöt! Gav mig en lyckokänsla i hjärtat!! Snygg bild och effekter. KANON!
  6. Tack, skall gå in och kolla nu.. Ja jag hade inget hellre velat än det. Men det gäller ju bara att få ett sådant gratis jobb ens, det verkar vara super svårt! Jag vill verkligen lära mig och behöver all erfarenheter jag kan få...Hade vart underbart att få jobba med en passionerad regissör, där man kan få utlopp för ens kreativitet..jag kanske suger vem vet (men det vill jag mig inte tro), men det är endå en början, i sånna fall.
  7. Ah, tack ;)... jag har skickat ett mail med cv till dem men inget svar så jag tänkte dra dit nästa vecka ..
  8. Tack! Vad gulligt av dig...skall in och läsa detta, hoppas man finner något där :)..
  9. Ja det vill jag verkligen, har du tips på vart man hittar sådana grupper, jag har sökt på nätet men hittar inget =(?
  10. Hihi, ja det kanske man skall prova. ;) hoppa in...pow..här är jag! Jo jag skall göra detta! Så skall vi se hur det går..tack för ditt tips.
  11. Haha..ja jag skall kämpa som hon.. Det var ju ett supertips med att gå kurser via dem, det skall jag genast kolla upp!! :) Jag tänkte med att man skulle ta och ringa dem om två tre veckor och kika lite, hålla ögonen och öronen öpnna lite hehe..
  12. Hahah ah jag såg ju detta sen ...
  13. Japp jag undrar med hur ni rollsättare gör för att få tag på era skådespelare, statist och filmcafe´är det de vanligaste sätten att använda sig av? Amatörskådespelerskan ;*
  14. Hej hej.. Jo jag har ändrat min presentation som du sa, och en bekant till mig som är fotograf skall ta några foton som är lite "neutrala";). Hoppas bara dom blir ok, för jag blir alltid jättedålig på foton. Men det har inte hänt mycket annat annars, är inne på statist och filmcafe varje dag. Hoppas bara att man får komma på en casting så man får känna på det. Jag har även skickat ut C.V. och foton på mig till några Casting företag så jag håller tummarna. Känner mig som hon i filmen "Underbar och älskad av alla" hahah...
  15. haha..ah tack det skall jag inte jag är lite av en krigare ;)))
  16. Jo jag är med i både statist.se och filmcafe.nu men jag får kanske finslipa min presentation lite, så jag låter lite bättre kanske? Men jag söker alla möjliga roller och ja, min största utmaning nu är bara att få komma på audition. Och tycker rollsättasrna att jag suger så gör jag kanske det, men då vet man åtminstone vart man står, får man kämpa lite extra bara ;) Tack för dina råd.
  17. Amatörskådespelare som just nu söker som attans! ;)

  18. OF;och glöm inte..kontakta mig när ni skall göra era filmprojekt! ;) amatörskådespelare..
  19. Klippen skulle vart med fart i dem anser jag, som när han skriver ett brev. Det var ju snyggt gjort med det är ju fart i videon men klippen känns sega för det dras ut lite på sektionerna. Svartvita bilderna nje, det skall vara dramatiskt men på nått sett försvann den känslan under dem. Skulle kanske vart lite närbilder med svartvitt närmare dem och lite "hackiga" "knackliga" svartvitabilder. Annars tyckte jag själva sångaren och ja skog och "mys" bilden var musikvideokänsla i :). Ljuset var mycket bra tyckte jag, sekvenserna när han står i skogen känns som en "Jessica Simpson" video. ...en lekmans synpunkter.
  20. Jo jag kan förstå detta hade nog gjort samma. Jag har skrivit in mig på ett par castingbyråer men som du säger tar det säkert folk med erfarenhet först och främst. Producera egen film tror jag inte jag kan även om jag har många ideér så är nog teater min grej. Ta direkt kontakt med regissörer i ditt område, ja men hur hittar jag dem? Skall se över så mycket som möjligt och era tips hjälper jättemycket så tack.
  21. Tack så hemskt mycke! Det vart ju jättebra tips. Jag måste inte jobba med betalda jobb eller synas i Tv vill bara vara skådespelare jag älskar det. Och jag tror mig vara bra på det men absolut inge proffs för jag saknar erfarenhet och jag skulle nog se ut som ett frågetecken på en inspelningsplats. Men det var ju ett toppen tips. Då kan ju även dem som regisserar hjälpa mig med mina styrkor och svagheter. Jag bor i Göteborg så skall kolla detta redan idag! Tack Anders!
  22. Vill helst inte slänga upp det på youtube, finns det inget annat ställe?
  23. Jag är bara amatörskådespelare men ÄLSKAR att skapa fram karaktärer och sätta mig in i känslor...Någon som jag är OTROLIGT imponerad av är Mikael persbrant, helt underbar skåderspeleri!!!! Man bara känner hans ilska och frustration helt magnifikt! http://www.youtube.com/watch?v=Rry-Rfg8igY
  24. miss.m

    Reklamparodi

    rolig improvisation!
×
×
  • Skapa nytt...