Jump to content

miss.m

Members
 • Posts

  34
 • Joined

Personlig information

 • City
  Göteborg

miss.m's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag är jätte intresserad av att samla en grupp med amatörfilmare. Själv behöver jag mer folk som vill göra film att umgås med och göra film med! Så om du fortfarande vill, så hör av dig tillbaka till mig. Bor i gbg! Jensan89@hotmail.com kan du maila.

 2. Tack för alla tips.. Det har börjat komma igång, än så länge statistroller (med massa olika produktionsbolag), men det är alltid något!! Plus att jag fått träffa solk som älskar att agera lika mycket som jag! Har även kommit på att jag gärna vill jobba bakom kameran med så skall kolla upp vad man kan arbeta med där..
 3. härligt det=) lycka till med karriären=)

 4. hej hej. Jodå jag kämpar med det :) tackar som frågar. Har fått kontakt med en jättetrevlig independent filmare som verkar lovande skall bli superkul i sådana fall.

 5. tjena tjena allt bra? hur går det me skådespelare karriären? såg på forumet att du söker filmjobb

 6. Ja jag har fått PM med hjälp som hjälpt, jobba med indie film men det spelar ingen roll jag vill bara jobba med film så ;)...Jag det stämmer det du säger om statist.se jag har ingen partybild med ingen bra heller. Mina bilder är inte så fina men jag har tagit kontakt med en bekant som jag fick reda på även är fotograf ;))) så jag skall be honom hjälpa mig för en slant och så tänkte jag ha lite olika ansiktsuttryck i bilderna, för annars ser man kanske lite intetsägande ut? eller?
 7. Jag måste återigen bara tacka alla er för eran hjälp, jag är oerhört tacksam. TACK :)
 8. Åh gud vad sockersöt! Gav mig en lyckokänsla i hjärtat!! Snygg bild och effekter. KANON!
 9. Tack, skall gå in och kolla nu.. Ja jag hade inget hellre velat än det. Men det gäller ju bara att få ett sådant gratis jobb ens, det verkar vara super svårt! Jag vill verkligen lära mig och behöver all erfarenheter jag kan få...Hade vart underbart att få jobba med en passionerad regissör, där man kan få utlopp för ens kreativitet..jag kanske suger vem vet (men det vill jag mig inte tro), men det är endå en början, i sånna fall.
 10. Ah, tack ;)... jag har skickat ett mail med cv till dem men inget svar så jag tänkte dra dit nästa vecka ..
 11. Tack! Vad gulligt av dig...skall in och läsa detta, hoppas man finner något där :)..
 12. Ja det vill jag verkligen, har du tips på vart man hittar sådana grupper, jag har sökt på nätet men hittar inget =(?
 13. Hihi, ja det kanske man skall prova. ;) hoppa in...pow..här är jag! Jo jag skall göra detta! Så skall vi se hur det går..tack för ditt tips.
 14. Haha..ja jag skall kämpa som hon.. Det var ju ett supertips med att gå kurser via dem, det skall jag genast kolla upp!! :) Jag tänkte med att man skulle ta och ringa dem om två tre veckor och kika lite, hålla ögonen och öronen öpnna lite hehe..
×
×
 • Create New...