Jump to content

filmpro

Members
 • Posts

  170
 • Joined

 • Days Won

  1

filmpro last won the day on February 17 2006

filmpro had the most liked content!

filmpro's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Okej, jag ser det nu. Ursäkta, min vän lät väldigt säker på sin sak när han såg filmen. Grattis!
 2. Hörde att din film blivit anmält för ett år sedan av en vän som har kortfilmsvisningar.
 3. Det är så jävla tråkigt med folk som fuskar...
 4. Tack! Vad är det och ska man anmäla sig?
 5. Ja, det är absolut möjligt. Sen ska jag ju inte döma om min egna film gör det, men det går absolut som du säger. Nej, det stod att de skulle höra av sig idag till de som nominerats. Jag har inte hört av dem så jag är väl inte det, men de har inte offentliggjort nomineringarna än...
 6. Jag vet att längden är i gränslandet. Testa att köra på HD, fullscreen & riktiga högtalare så tycker jag att musiken gör det spännande hela vägen, men det är såklart en åsikts- och smakfråga.
 7. vilcans: Jag förklarar aldrig mina filmer, av princip. Vad är meningen med det? Logiken var väl rätt enkel i den här filmen, resten är upp till dig att tolka in :)
 8. Det här är en film där jag fritt tolkat årets tema "medmänsklighet". Allt är gjort under 48h. Även musiken är originalskriven under de 48 timmarna(!). Regi: Christian Rossipal Musik: Marsel Nichan (myspace.com/marselnichan)
 9. Snyggt! 7D verkar ändå stå sig rätt bra mot RED Var det tänkt att ni skulle klipp in någonting där ni har en greenscreen?
 10. Snyggt och stämningsfullt! Tycker inte du behöver ändra så mycket, förutom att musiken inte riktigt levde i symbios med filmen så att säga. Vilka har du använt till skanning, framkallning och köp av film? Hur stor blev notan för dessa 38m inkl. allt?
 11. Kul att ni gick vidare! Bra film, gillade skådespeleriet. Slutet är också riktigt bra, oväntat men relevant. Bl.a. det som blev lite misslyckat i min film. Den enda spontana tanken på förbättring av filmen är en lite bättre dialog i början så att man verkligen fastnar för konflikten och vill se hur den fördjupar och löser sig. Lycka till, heja Sverige!
 12. Ja det får man hoppas, nu när Sverige inte är med i VM kanske vi kan vinna Videomarathon istället hehe. Har ni lagt upp den någonstans så man kan se den?
 13. Nee de e klart, men jag läste kontraktet där det stod att man har alla rättigheter till filmen osv. så jag tog det som en självklarhet. Blev inte nominerad i år tyvärr :( får tagga till nästa år istället!
 14. Ja, varför skulle det inte göra det?
 15. Tack för svaret. På vissa scener kan jag verkligen hålla med om ljuset (dvs. de som jag inte hann ljussätta), men på vissa andra scener är jag rätt nöjd. Tidsnöd är väl enda förklaringen. Försökte lägga mesta krutet på manus & personregi eftersom det känns som om det är det som juryn har kollat på tidigare år. Det är klart man inte vill kompromissa med en film, men jag gjorde den trots allt just för att vara med i tävlingen. Tycker du att manuset är för subtilt eller tvärtom för förklarande om man anknyter det till temat syndabock?
×
×
 • Create New...