Gå till innehåll

Rallepunktcom

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för Rallepunktcom

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tja Jag hadde velat se hur man sätter in 3d obejekt i filmen med hjälp av tracking, 3d modeling och compositing i AE.. Skulle kunna va något?
  2. Tänkte bara skriva lite snabbt att musikvideo har haft några små framgångar. Den vissades på sydnytt och även i Skåbekanalen. Alltid något. Sen kommer den också visas i USA i något show program på tv. Alltidf något ::
  3. Håller med dig att det kunnde varit lite mer utanför studion. Men med tanken på att vi hadde så funkar det bra. :)
  4. Tjenare. Jag heter Rasmus Sjögren och har gjort en hel del filmprojekt. Här är min senaste musikvideo som jag gjorde till bandet StoneLake. Ta en titt även om ni inte gillar musiken! kommentera gärna. speltid ca. 4 min. Jag filmade allting själv med hand kamera under två dagar. Och det är absolut nollbudget. Men det var riktigt roligt, fösta gången jag gjorde en seriös musikvideo. Min video: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=32798991 Deras MySpace: http://www.myspace.com/stonelaketheband
  5. Jo i After effects är det väldigt enkelt.. Ta bara dina två kipp och sätt ihopa dem med hjälp av mask. Fada kanterna på dem så det blir en mjukare klipp i bilden. Jag tror du kan göra det i SVP Har alldrig testat men jag skulle tro att klippet i mitten av bilden blir synligt. Gör det i AF istället så du kan kontrollera effékten bättre.
  6. Om du har After effects så kan du enkelt göra det. Vad jag skulle ha gjort är att rita linjen på kartan som jag vill i programet sedan låta stroke effekten avslöja linjen efter hand. Har gjort en liknande animering fast då var det grenar som klättrede, men det fungerar på samma sätt.
  7. Det du får använda till 3an är nog shatter. Där måste du antagligen filma först ett fönster utan ruta som du sedan lägger till i AF. Det andra är att du filmar med en ruta där men då måste du ett extra klipp bakom rutan så du får något som finns kvar efter rutan fallit ner.
  8. Tjena Jag har en fråga som driver mig galen. Jag har jobbat ett tag nu i Sony Vegas med det ända jag inte fått riktigt koll på är i vilka format jag ska Renda i, för att få bästa kvalitet i så små filer som möjligt. Jag har testat AVI som ger 1Gb på 5min. Mpeg2 som ger 200Mb på 5min. Allt på max då, e det normalt? Någon som vet något bättre format för att spara vanliga Dv-720-480 filmer i? Ge gärna tips På Vilka komprimeringar i själva formatet. alltså svcd eller Dvd och så. Vilka inställnigar använder ni???? Tack för svaren, ha det gött!"
×
×
  • Skapa nytt...