Jump to content

andersvideon

Members
 • Posts

  86
 • Joined

Everything posted by andersvideon

 1. Jag förstår helt vad du menar med att det skulle behövas en utveckling. Tack så mycket för din kommentar.
 2. Här kan ni läsa en artikel om hur jag gjorde videon: How You Shot It: The Elliots - Desolate by Anders Lönnfeldt Free Photography Tips Tutorials Reviews and Wordpress Themes | Photography tips and photography tutorials and more - Anders
 3. Här är en musikvideo jag gjorde för göteborgsbandet The Elliots. -Anders-
 4. Kolla gärna in en reklamfilm jag spelade in i Danmark för några månader sedan. -Anders- Hemsida Facebook
 5. Kolla gärna in min senaste kortfilmsproduktion. Jag jobbade som fotograf och färgsättare. Inspelningen skedde i Odense, Danmark delvis i samarbete med produktionsbolaget Zentropa. -Anders- Hemsida Facebook
 6. Tack så mycket! Jag uppskattar att du tog dig tid att kommentera.
 7. Kul att du gillade! Jag använde Tamron 17-50mm f/2,8, Canon 85mm f/1,8 och Canon 50mm f/1,8.
 8. Kolla gärna in min senaste videoproduktion, en musikvideo för det svenska bandet The Elliots! Enjoy!
 9. Det är sant. Samtidigt som det ibland kan vara bra att ge ramar för en produktion inom en kurs.
 10. Filmen handlar om en man som upplever en night terror. Han hallucinerar/drömmer när han är i läget mellan sömn och vaken. Definitionen i slutet förklarar detta fenomen. Idén fick jag från personliga upplevelser. NIGHT TERROR - PAVOR NOCTURNUS A disorder of sleep characterized by a dream of terrifying dimensions far worse than a typical nightmare; they occur during NREM sleep. Att diskutera vad som är konst eller icke konst skulle man kunna diskutera en livstid och inte komma fram till ett svar. Vissa säger att film är konst, och eftersom detta är en film borde det ju vara konst. Och vissa säger att det är konst först när det blir "mera djupt", men var skall man dra gränsen? Och som du sa, konst är också subjektivt. Man får tycka att detta är konst eller inte konst, har inte egentligen så stor skillnad. Vill inte sätta in filmer i genrer eftersom det ofta då förväntas något ur filmen som kanske då inte finns där. Detta är i varje fall vad jag gjort, sedan får man tolka och tycka vad som helst;) Orsaken varför jag skrev "art film" var eftersom man skulle göra en konstfilm under masterclassen. Kanske det blev en konstfilm eller sedan inte. Vad jag ville var att förmedla en känsla av mina personliga upplevelser. Om jag lyckades är sedan en annan sak.
 11. Tackar för kommentaren! Vad jag skriver på min blogg skall man inte ta för seriöst, jag driver bara lite med mig själv;)
 12. Hej, Kolla in min senaste kortfilm: http://www.anderslonnfeldt.com/ Filmad med en RED One kamera. Enjoy! H. Anders
 13. Sant. Orsaken varför den blev så lång och seg var att den skulle klippas till musik, vilket ibland gör det lite svårare. Men du har rätt!
 14. Jag gjorde ett intro till en koncert DVD var bandet spelade Beatles låtar. Videon är "filmad" med en Canon 50D och fotografierna är gjorda till sekvenser i After Effects. Animationen i slutet är också gjord i After Effects. Kolla och kommentera! http://www.youtube.com/watch?v=Vyy5Mmlnv7E H. Anders anders.lonnfeldt@hotmail.com http://www.anderslonnfeldt.com/
 15. Tackar, kul att du gillade! Orsaken till engelska var egentligen att manusförfattaren så gott som alltid skriver på engelska. Och dessutom är jag lite skeptisk över om det skulle varit coolt med finlandssvenska i en sådan genre;)
 16. Tackar mycket för kommentarerna! Gällande slow framerate är jag heller inte så speciellt förjust i det mera. Men då kändes det som en rolig grej att testa, vilket det också var. Dessutom hade vi inte tillräckligt med film så vi behövde ett annat alternativ. Men nu är det gjort och kommer antagligen inte att använda det igen. Eller det vet man ju förstås aldrig. Jag kan förstå vad du menar med slutet. Kanske man väntar sig något "större". Men samtidigt får man ju veta att slumpen var orsaken vilket nog enligt mig är en intressant orsak. Men kanske det är smaksak. Gällande om Graham vet att Matthew skjöt sig eller inte ville vi lämna osagt och vi låter publiken bestämma själv. Vi har tillsammans diskuterat detta flera gånger med regissören men kom fram till att det på något sätt skulle bli för mycket att visa det. Men bra point i alla fall! Gott nytt år;)
×
×
 • Create New...