Jump to content

Deadrise

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej ! Längesedan man besökte voodo, dock är man på G med en ny plojfilm och behöver denna gången en stereotyp klassisk, "ancient chinese"-låt. Svårt att förklara hur en sådan, men tänk äldre kinesiska filmer, tänk plingande ljud o.s.v. Kanske vet du nu vad jag yrar om, tipsa gärna var jag kan hitta denna sortens musik. Gärna gratis, snål som man är. ;)
 2. http://www.mapont.se/ Har iofs ingen färdig mask av reinfeldt, men de kan antagligen tillverka den åt dig. Tryck på Till studion, där står mer. Vet dock inte hur dyrt det blir, antagligen ganska saftigt. Men har ingen aning, dock. Lycka till! :)
 3. Tyvärr hade du rätt, det gick inte att köra någon gratisplugg, vilket är synd. Det hade varit perfekt för mig för tillfället, efter som jag inte direkt har kunskapen för att skapa atmosfären själv. Tack för hjälpen, iallafall! :-)
 4. Tack för svaren, bra tips båda två. Klart användbara, ska spåna vidare lite. Tack!
 5. Tyckte inte att det såg för enkelt ut, det är något sådant som jag är ute efter. Tack!
 6. Tack så hemskt mycket för hjälpen! Det uppskattas verkligen!
 7. Hehe, tack för svar. Men, kan du utveckla det lite? Hur får jag tag på den omtalade mikrofonen och främst, hur går jag tillväga för att göra resten av dina instruktioner? Program? Tack på förhand, D
 8. Hej. Jag skulle vilja förvränga min röst till en klassisk radio/com-röst. Alltså, som i ett tusental filmer där folk anropas genom radio, en sprakande och ganska metallisk/robot-aktig röst. Ni som sett Equilibrium, vet nog vad jag menar. Ungefär, något i den här stilen: Spola fram till 1:00 och skruva upp volymen lite extra för att höra rösten, så kommer ett litet exempel på vad jag är ute efter. Görs detta digitalt, eller? Om inte, hur gör man i sådana fall? Mvh: D
 9. Hejsan. tveksamt på var denna tråd skulle hamna, men vi kör på det här. Om någon misstycker, så visst. Flytta på mig. ;-) Så till saken:jag håller på med ett projekt, i vilket magi ska involveras. Jag ska skapa en karaktär som är anonym, med en mask eller liknande. Vad jag behöver är hur jag ska bygga upp mystik runt karaktären, hur jag ska få honom att nästan verka övermänsklig. Musikval, rörelser och liknande spelar ju självklart in här, men kanske ni har något bra tips? Han ska liksom vara en karaktär som man visar respekt, någon som beter sig och utstrålar mystik. Någon man nästan
 10. Altså, är det denna film som på svenska heter Bilbo? Eller är jag helt efterbliven? För bilbo är nog fantamig den bästa av alla Tolkiens böcker, har länge önskat mig den som film.
 11. Fyfan, vibrerar frenetiskt här i stolen nu, älskade den gamla serien. Att det är den dyraste svenska action-komedin någonsin gör att det blir ännu mer lovande. Jag väntar, med spänning.
 12. läste också ut den, fast den engelska versionen, för ett tag sedan. Hade helt klart fungerat bättre om han trillat av pinnen, så att säga. :P
 13. jorrå, det finns väldigt många lcd-tv som är över 37". vad jag vet så är inte plasma-tekniken helt korrekt, och du lär få uppleva lite eftersläpningar där med. lycka till!
 14. inte speciellt originellt, men ni har ju era skäl. dock fruktansvärt snyggt.
 15. jag köpte en ny tv för inte så länge sedan, och efter lång tid av efterforskningar så blev resultatet att lcd är snäppet bättre, på många användningsområden, dock inte alla. vilken storlek ska tv:n vara? jag köpte en svinläcker vit samsung 32- lcd, och är hysteriskt nöjd. fruktansvärt bra bild, blandat med brutalsnygg design. Kan inte bli bättre. jag säger, Lcd.
×
×
 • Create New...