Gå till innehåll

jurassic_boy

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev medlem

Allt postat av jurassic_boy

  1. Synd att du inte fattar skillnaden mellan en färdigfilm och trailer där jag har klippt av mellan bilder och klart hoppat fram och tillbaka och då kommer en som du och tror att allt detta som syns är faktis själva filmen och snackar om erfarenhet. Men men jag ska inte tvinga dig att gilla den och du kan tycka att alla överexponerade bilder är av misstag och tyck vad du vill om skådespelarna det är din smak.
  2. 1-Att texten ser oprofessionell ut är din sak, och om jag inte använder bara en svart text så kanske finns det något tanke bakom det. Dessutom detta är inte mitt ultimata valet för texten heller. 2- (Toningar kan användas för att till exempel visa på tidsändring, miljöbyte eller montage) och + när kameran är i rörelse ( annars ser det ut att man har klippt av den scenen totalt och börjat med nästa ) som tyvärr du inte lade märke till i min klipp. 3- Överexponeringa bilder var det också meningen eftersom handlingen krävde det , och kul att du lade märke till det och ser det som fel. 4- Angående med skådespeleriet så förstår jag inte hur kan du bedöma det när du inte ens sett filmen. Har aldrig sett någon som bedömer skådespeleriet på en trailer. Men tack för ditt råd nu vet jag hur ska jag regissera nästa gång och att det faktis krävs tiotal tagningar tills man kommer fram till det man vill ha. ;) 5- Mitt syfte med trailern var att endast presentera mina skådespelare i filmen och inget mer. En trailer behöver inte alltid visa vad en film handlar om heller, då har du inte sett många storfilmer som ibland visar en kort trailer som avslöjar nästan ingenting. Synd att du bara ser på filmer som du bara har sett trailern av.
  3. Det är rolig att 17 åringar kommer in och skriver kommentarer som skall se ut som kritik men istället visar att hur barnsliga och oseriösa de verkar och ändå låtsas att de kan allt om film. Dessa kommentarer påminde mig mest om min lilla sister, när hon vill mobba mig så låter hon likadant. Så jag ser på dessa kommentarer mest som mobbning vilket som är vanlig i dessa ålder. Hur som helst tycker jag att det är kul att ni ser det som en tv-serie och att ni tycker att den är en kass kopia av en B tv-serie kan jag gissa på att den inte har samma kvalite som en standard tv-serie brukar ha, vilket som är sant. På en tv-serie brukar minst 100 personer jobba ihop för att skapa den medan i min lilla, lilla trailern med sin youtube kvalite stod jag själv bakom allt t.o.m ljud och jag hade inte bättre kamera mer än en DV. Jag vet inte hur mycket med film jobbar ni själva som uttrycker er så, men jag gissar att ni inte gör det för att annars hade ni använt ett annat ord än kass för att visa hur illa ni tycker om en trailer som inte ens avsöljar något av handlingen. Men jag är mycket nyfiken för att veta vad det är som gör att den blir riktig kass?? bassbucket filmen är inte riktig klar än och mycket av ljudarbetet och färgkorrigeringen som är kvar och jag fortfarande letar efter musik. Jag började redigera min film för två veckor sen och kommer att bli klar inom ytterligare två veckor, beroende på hur mycket tid lägger jag för den. Annars skulle jag ha en premiär för den. :)
  4. Här är en trailer till min nya film som filmades förra sommaren " Det sista Mötet " 1 minut och 32 sekunder http://www.youtube.com/watch?v=5snL8eXUJ3o
  5. Jag antar att ingen är intresserad av att läsa manuset o kommentera här när jag har så bråttom?
  6. Hej! Jag antar att du inte har läst manuset än då hade du fått kanske svaret på din fråga, men hur som helst meningen med detta liv är att förrutom att tro på gud ska man göra goda handlingar och hjälpa folk osv. Vad man än gör här på gjorden så är det klart att dem blir över direkt efter döden men i andra livet måste man stå inför gud och besvara att varför har man gjort så och så. Med detta menar jag att ingenting är över i den här världen utan allt som vi gör här påverkar vårt nya liv efter döden.
  7. Hej! Här är det mitt nya manus " Det sista Mötet " som jag ska splea in nästa vecka. SKulle bli glad om ni läste det och kommentera vad ni tyckte. Filmen handlar om en tjej som är död och vaknar till sitt nya liv i himlen och där träffar hon någon som hade förändrat hennes liv på jorden för alltid. Sista Mötet version8.rtf
  8. Hehe tack för er kommentarer. ja jag skrev fel där och upptäckte ganska sent men ska fixa det. Jag redigerade den hela natten igår. Jag borde skriva "Eric den tönten" kanske!
  9. Hej! Här är en trailer till min nya film "Duellen". Hoppas att ni gillar den! Genre:Komedi Längd: 2:20 min Titel: Duellen Här är en gammal trailer som är ca 50 sekunder.
  10. Hej gorse och tack för att du läst manuset! Jag kan förstå att hela manuset och berättelsen känns konstig. Det är också lite fel på mig som har valt att göra en film med den här stilen som kan vara en stor risk att totalt floppa. Det är jag gott medveten om. Jag har tidigar gjort en film med nästan samma still fast då hade jag bättre handling och den var om kärlek. Efter att filmen blev bra så böjrade jag skriva manus till en dramafilm men senare upptäckte jag att det skulle bli ganska stor projekt så därför valde jag att göra några enklare filmer innan så att värma upp mig och få lite mer erfarenhet därför valde jag skriva det här manuset. Den scenen som du nämnde just om läroböcker ska jag filma på det sätt att lägga alla böcker i rad på ett bord och filma alla. Filmen ska ändå ha en komisk känsla så jag tyckte att det skulle bli rolig att ha såna scener ibland. Men jag ska försöka rätta till språket och jag tycker att manuset är ganska lång och därför blir det tråkigare att läsa hela. Egentligen hade jag tänkt mig att skriva 9 sidor men det blev inte så. Men jag är ganska säkert på att med bra foto och bra skådespelare kan det bli roligare än den som står i text. Men jag ska kolla vad jag kan göra åt det. Tack !!!
  11. Hej! Jag har skrivit ett manus eller så här långt är det bara grovmanus och är andra versionet. Den kan innehålla många fel men jag blir tacksam om ni ändå läser hela och få höra eran åsikter. Titeln: Duellen Filmen handlar om en kille som är förtjust i en tjej på sin skolan och han vill göra allt för att fånga hennes uppmärksamhet och därför börjar han träna eller köpa märkeskläder och sånt. Däremot är tjejen inte alls intresserad av killen och blir äcklad varje gång hon ser honom så hon också börjar göra allt för att hålla honom bort ifrån sig. Därför börjar hon prata med dem som känner honom för att få veta allt om honom och ta reda på hans svagheter. Och på slutet som både tjejen och killen är äntligen redo för att mötta varandra avgörs vem som kommer att vinna. DUELLEN alex afshar grovmanus 2.rtf
  12. Tack för din råd! Eftersom många tyckte att den var en ganska konstig handling och många förstod inte riktig t.ex varför tjejens mamma skulle överaska henne på det sättet så ska jag skippa den. Jag har precis skrivit klart ett grovmanus till en kortfilm som jag ska snart göra.
  13. Egentligen kanske inte men jag tror när man gör en skolprojekt så vill lärarna helst veta att vad för budskap ligger bakom deras tankar och därför kan de tvinga elever att nämna det eller lära sig. Men om man har en bra handling och historia då måste man ha något budskap och syfte.
  14. Hej! Här är en synopsis som jag tänker kanske filmatisera den men innan dess vill jag bli säkert på att om den är värd det! Jag är lite tveksam på den här handlingen så ni få läsa och säga vad ni tycker om den. TITEL: Mardröm födedelsedagen SYFTE: Få mer erfarenhet FORM: Spelfilm LÄNGD: 10 – 15 min Klockan är 23:30 på natten och en tjej sitter i sitt rum och läser en bok tills plötsligt ringer det på dörren. Med tanken på att det är hennes mamma går hon och öppnar dörren men istället att se sin mamma eller någon människa överhuvudtaget så hittar hon ett brev som ligger bakom dörren. När hon öppnar det oförväntade brevet och läser det så bli hon helt chockad. På brevet står det att hennes mamma är kidnappat och för att hon ska överleva så måste tjejen gå till centrallen och vid ett ljonstaty skall hon hitta ett nytt brev och om hon vägrar att komma dit eller berätta för polisen så dör hennes mamma. Hon ringer till sin bästa kompis och berättar det för henne och hon rekokmmenderar henne att göra precis det som står på brevet så att hon kan ringa polisen och på något sätt hjälpa henne. När hon går på platsen dagen efter och läser andra brevet så blir hon gajdad till en annan ställe som hon ska vara där i god tid. På så sätt blir hon gajdad till 2 platser till. Under tiden som hon är väldigt stressad och livrädd ringer hon flera gånger till sin kompis för att på något sätt få hjälp och stöd. Tills slutligen befinner hon sig inne i skogen vid en stuga klockan 21:00 på natten. Med all sin rädsla för att kunna rädda sin mamma går hon inn i den mörka stugan. När hon är inne så är allt mörkt och hon knappast kan se någonting tills plötsligt tänds alla lampor i stugan och då ser hon alla sina kompisar tillsammans med sin mamma och sin bästis som hon ringde för att få hjälp. Alla börjar sjunga födesedags sången för henne medan hon är fortfarande i sin ckock och rädsla. Och hon börjar bli sur på både sin mamma och sin bästa vän för att de vara nära att ta död på henne och hela hennes födelsedag slutar som en mardröm. Av Alex Afshar
  15. Ja det med syfte och budskap och sånt lär man sig när man läser rörligbild och där lär man sig att skriva alltid sitt budskap och syfte för projektet vad den än är.
  16. Nu har jag läst färdigt manuset och jag tyckte att den var mycket bra och spännande speciellt när Kim började berätta sin historia. Det fanns lite smågrejer som jag tror att du hade missat eller du av nåt misstag skrev fel namn på personer? T.ex när Mats lånar ut sin bil till Alice och när vi är inne i bilen står det " INT- KARLS BIl - dag". Eller i en scen hade du blandat Alice och Julias namn med varandra och i stället att skriva Julia skrev du två gånger Alice. Sen var det en klaffel som jag upptäckte. I början hade du skrivit att det inte fanns nån bakspegel i MAts bil medan mycket senare när Alice kör i väg från stugan står det att "Stompa och hans gäng reflekteras i bakspegeln". Även när hon blir förföljd så ser hon då och då på bakspegeln. Och det sista var att slutet blev lite för långt för mig och då tappade jag hela känslan av spänningen. Jag tycker att det skulle fungera bättre om du klippte bort några onödiga scener där. Men det är bara min åsikt och vad jag själv tyckte. Förresten jag tyckte att dialogen var riktigt bra och passade till hela manuset. Annars var det jätte bra och jag tycker att det kommer bli en kul och spännande film också.
  17. Jag har sparat det på min datorn o kommer läsa den när jag har tid. ser fram emot det. ;)
  18. Jag har bestsämt mig och han ska vara en ängel och jag har valt en titeln till filmen. " Livets Ljus".
  19. tusen tack för det, nu får jag riktig kraft för att skriva manuset.
  20. hehe tack, tack för det. Jag hade faktiskt tänkt mig att visa killen som en ängel ur hennes perspektiv han kan vara en vanlig människa för vem som helst men just för henne är han en ängel som räddade hennes liv.
  21. Hej! TITEL: Livets Ljus SYFTE: Med den här filmen vill jag visa hur en olycklig människa kan bli lyklig och göra det han/hon vill ha genom att tro på sig själv och ha självförtroende. BUDSKAP: Allt är möjligt FORM: Spelfilm MÅLGRUPP: Ungdomar/vuxna och även barn. LÄNGD: 30 till 35 minuter. Filmen handlar om en ung flickas liv som en handikapad. Hon bor tillsammans med sin mor och har inga särskilda närkompisar att umgås med. Det enda som hon har hemma och trötsar hennes ensamhet är en katt. Varje dag när hon kommer hem från skolan ger hon sig ut och går till en fotbollsplan och kollar på tonåringar som spelar fotboll där trots att hon inte gillar fotboll. Men varje dag som hon är ute är det någon som iakttar henne utan att visa upp sig. Hon avundar andra och känner sig allid ensam och värdelös på grund av att hon sitter på en rollstol. Men en dag blir det hela värre när hon plötslig känner sig förälskad i en kille som går på hennes skolan. Det är då som alla hennes inre kännslor rinner ut. Hon kan inte längre tåla alla dessa svårigheter i sitt liv särskild när hon inser att hon hade ingen chans för den stiliga killen. Och en dag bestämmer hon sig att begå självmord. Hon ville dränka sig själv i en sjö. På vägen råkade hon gå förbi den fotbollsplanen som hon brukade allti vara där. Därför ville hon stanna en liten stund för sista gången och titta på killarna som spelade fotboll där. Men för varje sekund som förflöt ville hon se mer på dem. Tills slutligen kom den personen som brukade alltid iaktta henne fram och pratade med henne. Han var en trevlig kille som senare visade sig att även han var en gång handikapp. Han ville hjälpa henne att komma tillbaka till livet. Och ville visa den rätta vägen för henne. Han var som en ängel som medan livet var i sitt mörkaste och värsta sida i flickans liv kom och lyfte hennes hand att stå på sina egna fötter och leva i glädja och välstånd. Vilket hon verkligen gjorde på slutet.
  22. Oj, det var skit bra, man ser tydlig att du verkligen jobbade för att göra den så bra som möjligt.
  23. Jag har sett Flags of our Fathers och det är inget vidare med den här filmen.
  24. jurassic_boy

    Snyggast öppning..?

    Saving private Ryan Jakten på den försvunna skatten Terminator 2 Sagan om ringen Kill Bill
  25. Scorsese kommer att vinna
×
×
  • Skapa nytt...