Gå till innehåll

Sangilak

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev medlem

Allt postat av Sangilak

  1. Sangilak

    ny kamera

    Ett enkelt sätt om kameran har dålig IR lampa orginal är att förstärka den med en billig IR ficklampa och få ganska bra IR funktion på den. http://www.youtube.com/watch?v=FNM_mPCw7Ek&feature=player_embedded http://www.dealextreme.com/p/dx-12-led-ir-infrared-flashlight-silver-3-aaa-2047
  2. Har själv använt Premiere elements 7 och tidigare versioner men har nu sedan en vecka kört Sony Vegas 10 hd och tycker allt flyter bra mycket bättre än med elements 7. Kör på en tidig Intel quad Q6600 prossesor 3gb intern och just nu ett gammalt XP pro 32 bit trodde det var 64bit skivan, efter flytt fick en hdd crash och inte hittat mina andra skivor, skall idag hämta en Windows 7 pro skiva av en kompis som jobbar åt microsoft sverige så jag kommer att ha 64bit snart igen och nya datordelar är beställt. Så din dator är bra mycket bättre än min och bör ej skapa problem då du kör vanlig DV så antingen är det någon inställning eller så är Elements som krånglar mitt krånglar nu och trycker jag på play knappen så tar det ca 2-3 sekunder innan det svarar. Prova Vegas och se om det flyter bättre prova gratis 30 dagar. http://www.sonycreativesoftware.com/download/trials/moviestudiope Köpte mitt från Amazon uk Sony Movie Studio HD 10 Platinum Suite för 509 kr med frakt.
  3. Lösningar med monitor finns till Gopro men jag tänkte mest på att du har den i bil monterat och sedan en annan kamera att filma med utanför bilen, man kanske skall ha ytterligare en som filmar bakåt så man får med omkörningar eller filmar föraren mm. roligare när man har mycket matrial att arbeta med. Går att inportera dom billigare själv från USA.
  4. En Gopro hd kanske kan vara ett alternativ och har en bra prisbild. http://www.sportscam.se/se/art/gopro-hd-motorsports-hero.php Lite rally på Youtube Den här smäller kameran i en sten runt 3:20 in i filmen men klarar sig och fungerar fint fortfarande så tålig är den.
  5. Dom flesta Dv kamror har väl ochså utgång mini usb och då kopplar du bara kameran i usb porten på datorn.
  6. Sangilak

    7d

    Musikvideo med Canon 5D Mk II. http://www.fotosidan.se/cldoc/37813.htm Tycker det ser väldigt bra ut.
  7. Köpte 50 st av dessa band(PANASONIC AY-DVM63PQ) av dom innan sommaren. Ca 1 1/2vecka tog det innan jag fick dom men dom beställdes på torsdag kväll och posten är i bland långsamma med att dela ut avin när paket har kommit där jag bor. Dom har funkat perfekt för mig och min far kommer nog gör en ny beställning snart igen.
  8. http://www.dustinhome.se/pd_5010126639.aspx Beställde en sådan idag då min gamla dator har krånglat ett tag nu. Annars finns det ju till bra pris budgetversion som bör funka för en del. http://www.dustinhome.se/pd_5010126637.aspx
  9. Sangilak

    timelapse kameror?

    Canon G9 kan det men den jag beställde från Dustin var defekt, finns en video sekvens ca 7:14 in i video reviwen på youtube länken. Antar att det är detta du är ute efter.
  10. Min XL1s varnade för rengöring hela tiden när jag använde Jvc band även fast rengörnigs bandet vart körd igenom den, bytte då till Panasonic AY-DVM63PQ band och har inte haft några problem än men får väl se om några timmars användning om det blir likadant.
  11. Sangilak

    TBH.se?

    Jag bor i Trollhättan där firman ligger och har handlat av dom utan några problem. Men det betyder ju inte att det kan finnas problem har hört att dom har växt lite för fort support och sådant har blivet lidande, lagersaldon som inte stämmer mm.
  12. Sangilak

    Canon XL2

    We started our international professional video and audio equipment business in 1993. By 2000 we realised the potential of the internet and registered Globalmediapro (UK) Globalmediapro now supplies thousands of customers in over 90 countries, managed from our offices in Auckland NZ and London UK. Ja men man får ju läsa vad det stå att dom även startade i New Zealand 2002 men dom har ju kontoret i London ochså.
  13. Sangilak

    Canon XL2

    http://www.globalmediapro.com/do/product/1034 Bra priser men tull inom EU skall man väl inte behöva betala.
×
×
  • Skapa nytt...